Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:10 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prin încredințare directă, Consiliul Județean Constanța vrea să aducă în legalitate catargul neautorizat de la Pavilionul Expozițional Mamaia

ro

19 Nov, 2019 00:00 2485 Marime text
Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract privind servicii de expertiză tehnică pentru intrarea în legalitate a catargului portdrapel de la Pavilionul Expozițional Constanța. Valoarea contractului este de 11.400 lei fără TVA.
Societatea care va realiza expertiza tehnică este Mipro Concept Design din Constanța.
 

Despre SC Mipro Concept Design SRL

 
Societatea Mipro Concept Design SRL a fost înfiinţată la finele anului 2016 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Domeniul principal de activitate al firmei vizează activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea. Dragoş-Alexandru Mitulescu este unic asociat şi administrator. Firma are capital social privat subscris de 200 lei, integral vărsat şi distribuit în 20 de părţi sociale, fiecare având valoarea de 10 lei.

Facem mențiunea că, anul trecut, și Primăria orașului Cernavodă a atribuit firmei Mipro Concept Design SRL din Constanţa, prin negociere directă, contractul cu nr. 16215, având obiectul „Servicii de întocmire proiect tehnic, detalii de execuţie, caiete de sarcini şi asistenţă tehnică din partea proiectantului – reabilitare si modernizare Creşa nr.1, str. Tudor Vladimirescu, nr.10, în vederea creşterii eficienţei energetice”.
 
Vă reamintim că proiectul Consiliului Județean Constanța de construire a celui mai mare catarg din România nu are autorizație de construire. Informația a fost adusă în atenția opiniei publice luna trecută de reprezentanții PNL Constanța, care susțineau că administrația județeană ar căuta o firmă pentru a obține, retroactiv, autorizarea acestei construcții.
 
„O asemenea construcție, fără să respecte normele de siguranță și disciplină în domeniu, poate să pună în pericol viața și integritatea oamenilor. Având în vedere gravitatea unei asemenea situații, Partidul Național Liberal Constanța cere instituțiilor abilitate să demareze cercetări și să aplice legea. În acest sens, PNL a înaintat o solicitare în data de 25.10., a.c., către Primăria Municipiului Constanța și în data de 28.10. a.c., către Inspectoratul de Stat în Construcții Constanța, prin care solicită o serie de lămuriri privind autorizarea și respectarea dispozițiilor de executare a construcției – portdrapelul de la Pavilionul Expozițional Constanța”, spuneau liberalii.
 
Catargul de la Consiliul Județean a costat bugetul județului 80.000 de euro.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra Judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă, puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.
 

Citește și:

 

Catargul steagului de la Pavilionul Expoziţional Constanţa, fără autorizaţie de construire. CJC vrea să intre în legalitate (document)
 
Cel mai mare drapel din Dobrogea a fost înălţat aseară la Pavilionul Expoziţional   Cum motivează Consiliul Judeţean Constanţa cheltuirea a 80.000 de euro pentru un catarg şi un steag? „E vorba de un monument dedicat Centenarului“   

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii