Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:39 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Techirghiol a concesionat serviciul de salubrizare publică. Iată firma câștigătoare! (document)

ro

20 Sep, 2018 00:00 2412 Marime text
Unitatea administrativ-teritorială Techirghiol a atribuit un contract în urma unei licitații pentru delegarea de gestiune prin concesiune a Serviciului public de salubrizare a orașului Techirghiol.
 
Contractul a fost atribuit la data de 3 septembrie 2018, valoarea totală a achiziției fiind de 3.277.220,19 lei. Activitățile componente ale serviciului public de salubrizare al orașului Techirghiol care fac obiectul delegării de gestiune sunt: colectarea separată, transportul separat și depozitarea deșeurilor municipale și al deșeurilor similare provenind din activități comerciale din industrie și instituții, inclusiv fracții colectate separat, fără a aduce atingere fluxului de deșeuri de echipamente electrice și electronice, baterii și acumulatori; colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor provenite din locuințe, generate de activități de reamenajare și reabilitare interioară și/sau exterioară a acestora; colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor depozitate în locuri nepermise pe suprafața domeniului public.
 
Societatea câștigătoare este Iridex Group Salubrizare SRL. Înființată în anul 2008, firma are sediul social în satul Schitu, comuna Costinești. Capitalul social subscris, de 12.560.260 de lei, integral vărsat, este compus din 1.256.026 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Asociații societății sunt: SC Servicii Salubritate București SA, cu sediul în București, cu 14,506% din capitalul social, Iridex Group Import-Export SRL, cu sediul în București, cu 70,54% din capitalul social, și Olga Anghel, născută pe 14.01.1948, în București, cu 14,94% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de colectarea deșeurilor nepericuloase, este Dan-Tiberiu Anghel. Potrivit Ministerului Finanțelor, societatea a înregistrat pe anul 2016 o cifră de afaceri de 26.680.730 de lei, un profit de 3.873.841 de lei și un număr de 318 angajați.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii