Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Isaccea reabilitează grădinița Constantin Brătescu. Ce firmă se va ocupa de proiectul tehnic

ro

08 Feb, 2021 00:00 3729 Marime text
 
  • Primăria Isaccea a atribuit un contract pentru reabilitarea grădiniței Constantin Brătescu
Primăria Isaccea a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru realizarea proiectului tehnic, detalii de execuție, caiet de sarcini, liste de cantități documentațiile tehnice necesare în vederea obținerii avizelor/acordurilor/autorizațiilor și asistență tehnică din partea proiectantului pe toată durata contractului de execuției lucrărilor pentru obiectivul de investiții cu titlul „Reabilitarea, modernizarea, dotarea și extinderea grădiniței Constantin Brătescu Isaccea, oraș Isaccea, județul Tulcea”. 
 
Atribuirea a avut loc la data de 2 februarie 2021. Valoarea finală a contractului de achiziție publică este de 3.464.746 lei. TLD Solution Grup este firma câștigătoare. 
 

Despre TLD Solution Grup SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2019 și are sediul social în satul Hințești, comuna Moșoaia, strada Principală, județul Argeș. Capitalul social al firmei este de 200 de lei. Asociații din firmă sunt Luminița Cristea și Andreea-Elena Poșircă, ambele cu un aport la capitalul social de 50%. Cele două au și rolul de administrator al societății care are ca activitate principală, conform codului CAEN, lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. În anul 2019, firma a raportat 0 angajați, la o cifră de afaceri de 39.982 lei, profitul fiind de 5.983 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii