Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa cumpără urne pentru alegerile europarlamentare. Contract atribuit unei firme din Breaza (document)

ro

09 Mar, 2019 00:00 1792 Marime text
Primăria municipiului Constanţa a organizat o licitaţie pentru atribuirea unui contract de achiziţie de urne de vot pentru secţiile de votare necesare municipalităţii. Contractul a fost atribuit la data de 25 februarie 2019, iar valoarea licitaţiei este de 223.020 de lei. Firma câştigătoare este Lavitex Prod SRL.
 
Se vor achiziţiona 630 de urne cu dimensiunea de 75x75x75 cm şi 210 urne cu dimensiunea 40x40x20 cm. Urnele vor fi confecţionate la dimensiunile solicitate, cu cadru de inox/aluminiu îmbrăcate în policarbonat (plexiglas) opac (colorat), cu capac detaşabil, prevăzute cu fantă pentru introducerea buletinului de vot şi orificii pentru aplicarea sigilului. Urna mobilă va fi prevăzută cu sistem de prindere două mânere din cordelină prevăzută cu PVC pentru transport.
 
Lavitex Prod SRL a luat fiinţă în anul 1995, cu sediul social în localitatea Breaza, judeţul Prahova, având un capital social de 1.500.200 de lei. Asociaţi în firmă sunt Valeriu Chivu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5 procente, şi Lilea Chivu, care are o cotă de participare de 95%. Ambii au şi calitate de administratori în societate. Activitatea principală a firmei este fabricarea altor maşini şi utilaje specifice.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire la care facem referire.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii