Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța cumpără garduri de protecție de la o societate din Satu Mare (document)

ro

26 Oct, 2019 00:00 1486 Marime text
Primăria Constanța a semnat un contract de furnizare privind achiziția de garduri de protecție cu societatea SC Americasa SRL.
Obiectul prezentului contract it constituie achizitia de garduri mobile de protectie cu accesoriile necesare amplasarii (suporti si cleme), precum si garduri mobile de delimitare tip jardarmerie, in conformitate cu obligatiile asumate prin prezentul contract si conform cerintelor din caietul de sarcini, anexa la prezentul contract.

Potrivit contractului, vor fi furnizate urmatoarele produse: - garduri mobile de protecție -75 buc; suport gard mobil din pvc reciclat- 100 buc; cleme de conectare pentru panourile de gard, zincat - 200 buc; garduri mobile de delimitare tip jardarmerie - 15 buc.
Pretul convenit pentru îndeplinirea contractului, platibil furnizorului de catre beneficiar este de 22.540,00 lei fără TVA.

SC Americasa SRL în datele Registrului Comerțului


Societatea a fost înființată în 2009, are sediul social în municipiul Baia Mare, Str. George Enescu, Nr. 1, Ap. 13, județul Maramureş.
Asociat unic și administrator este Ciprian Ioan Sas iar obiectul de activitate este comerţul cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi a celor pentru vopsit, în magazine specializate.
Potrivit RECOM, situația financiară a societății în ultimul an fiscal se prezintă astfel:  profit – 202.549 lei, cifră de afaceri netă  - 715. 959 lei și active imobilizate în valoare de 118.037 lei.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta  contractul.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii