Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța, contract cu soțul fostei șefe a trezoreriei. SRL-ul a mai făcut afaceri cu răsaduri și cu CJC-ul condus de Nicușor Constantinescu

ro

09 Oct, 2020 00:00 4065 Marime text

Primăria Constanța a achiziționat arbori decorativi din specia prun și cireș japonez de la societatea SC Rabbit Prod SRL din Agigea. Potrivit contractului postat pe site-ul administrației locale, valoare achiziției s-a ridicat la 118.445 lei fără TVA.
Arborii vor fi plantați în zonele de parcuri, pe bulevardul Mamaia, precum și în parcarea Pavilionului Expozițional din Mamaia, zona Pescărie, dar și în intersecțiile și sensurile giratorii din stațiunea Mamaia.
Contractul are o durată de 12 luni de la momentul semnării acestuia, vezi secțiunea “documente”.
Administratorul SC Rabbit SRL este Cristian Ion Antoniewicz .
Societatea s-a mai ocupat în trecut (n.r.2011) de furnizarea de răsaduri Consiliului Judeţean Constanţa. În cadrul programului „Consumăm produse româneşti".
 
În 2007, în societate erau trei asociaţi: Senol Ali, Cristian Ioan Antoniewicz şi Pena Antoniewicz.
La acel moment, aceştia au decis completarea obiectului de activitate cu „comerţ cu ridicata cu produse chimice" după care, în 2008, se retrage din funcţia de administrator al societăţii Ali Senol, care îşi păstrează calitatea de asociat, administrator devenind Pena Antoniewicz.
Totodată, la acest moment, se deschidea un nou punct de lucru situat în Ambulatoriul SCJU
Constanţa, din bulevardul Tomis, nr. 145, sediu care funcţiona din 1 august 2008. De asemenea, a fost completat obiectul de activitate principal cu „Activităţi de întreţinere peisagistică obiectul de activitate - cultivarea altor plante din culturi nepermanente, rămâne ca obiect secundar de activitate", alături de acesta fiind introduse şi altele referitoare la „activităţi de arhitectură şi activităţi de design specializat".
Ultima hotărâre a asociaţilor, din martie 2011 a vizat schimbarea obiectului principal de activitate din activităţi de întreţinere peisagistică, în cultivarea altor plante din culturi nepermanente. De asemenea, a fost închis punctul secundar de lucru din municipiul Constanţa, bd. Tomis nr. 145.
Firma a câştigat în acea perioadă construirea unei scene în aer liber şi construirea unui parc în Chirnogeni, înfiinţarea unui parc terapeutic în zona Sanatoriului Techirghiol, împădurirea unui teren degradat tot la Techirghiol, furnizarea de arbori din specii foioase şi de răsaduri de flori pentru Primăria Constanţa (în 2008) şi material dendrologic pentru oraşul Cernavodă în 2007.
Menționăm că în 2017, Consiliul Local Constanța a decis prin Hotârârea nr. 202, majorarea cu 500% a impozitului pe această clădire ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită, pentru imobilul din str. Traian nr. 4, care aparține lui Ioan Cristian Antoniewicz și Pena Antoniewicz, asociații SC Rabbit SRL.
Antoniewicz Pena(n.r. Coman) este fosta șefă a Trezoreriei Constanța.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii