Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța bifează un nou contract cu societatea Meda Consult din Târgoviște (document)

ro

13 Apr, 2020 00:00 3858 Marime text

Primăria municipiului Constanța a încheiat un nou contract care vizează achiziția de consumabile cartușe cu cerneală și toner pentru imprimante și copiatoare.
Valoarea totală a achiziției atribuită prin procedură simplificată este de 213.112 lei fără TVA.
Contractul a revenit societății Meda Consult cu care municipalitatea a mai derulat contracte similiare în ultimii trei ani.
Firma din Târgoviște a mai câștigat și alte achiziții în județul Constanța, organizate de CNAPMC, Universitatea de Marină Civilă sau de Garda de Coastă.

 

Despre Meda Consult SRL

Potrivit Registrului Comerţului, Meda Consult SRL a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în municipiul Târgovişte. Firma desfaşoară "activităţi de comerţ cu amănuntul al ziarelor şi articolelor de papetărie, în magazine specializate".              
Capitalul social, în valoare de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei.
Ileana Cristina Nicolescu este asociat unic al Meda Consult SRL. De administrarea afacerii se ocupă Ileana Cristina Nicolescu și Nicolescu Dragoş Florin.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii