Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a atribuit două contracte de prestare a unor servicii de audit financiar în cadrul proiectelor de creștere a eficienței energetice a imobilelor liceelor "Decebal" și "Traian"

ro

30 Jun, 2021 00:00 3282 Marime text



⦁    Primăria Constanța a atribuit recent două contracte privind prestarea unor servicii de audit financiar
⦁    Auditele sunt necesare în cadrul proiectelor de creștere a eficienței energetice a imobilelor liceelor "Decebal" și "Traian" din municipiul Constanța
⦁    Valoarea celor două contracte se ridică la 7.200 lei
⦁    Firma câștigătoare este societatea PMS Audit & Evaluare SRL


Primăria Constanța a atribuit recent două contracte privind prestarea serviciului de audit financiar independent pentru proiectele  - "Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Decebal", respectiv, contract de execuție prestarea serviciului de audit financiar extern pentru proiectul „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Traian, Constanța".

Valoarea celor două contracte se ridică la 7.200 lei. SRL-ul nu este plătitor de TVA.

Firma câștigătoare este societatea PMS Audit & Evaluare SRL, cu sediul social în Constanța.

Societatea a fost înființată la data de 21 iulie 2017 și care are ca obiect principal de activitate codul CAEN 6920 - Activități de contabilitate și audit financiar și consultanță în domeniul fiscal. Firma este administrată de Șeila Nezir. În 2020, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 53.010 lei și un profit de 49.817 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii