Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria comunei Smârdan, județul Tulcea, dotează Centrul multifuncțional pentru activitatea pescarilor (document)

ro

08 Sep, 2021 12:40 3277 Marime text
  • Primăria comunei Smârdan, județul Tulcea, cumpără dotări pentru crearea de infrastructură multifuncțională pentru activitatea pescarilor din comună.
Primăria comunei Smârdan, județul Tulcea, a atribuit, la data de 1 septembrie 2021, un contract de furnizare dotări de specialitate în cadrul proiectului „Creare infrastructură multifuncțională pentru activitatea pescarilor din comuna Smârdan".

Societatea care se va ocupa de furnizarea dotărilor este Delta Construct din județul Neamț.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 840.000 lei.

Descrierea contractului

Obiectul contractului ce urmeaza a fi atribuit consta in furnizarea de Achizitie dotari de specialitate (Centrul de siguranta si repaos si Ponton ambarcare si acostare ambarcatiuni) in cadrul proiectului „Creare infrastructura multifunctionala pentru activitatea pescarilor din comuna Smardan".
Cele 2 pontoane ce vor crea centrul multifunctional pentru activitatea pescarilor au urmatoarele
caracteristici:
- Sunt pontoane plutitoare;
- Se achizitioneaza conform cerintelor beneficiarului;
- Nu implica activitati de constructii;
- Se amplaseaza pe Malul Dunarii - Bratul Macin prin legare de mal;
- Au capacitate de mobilitate in zona amplasamentului
Furnizorul va întreprinde toate acțiunile pentru transportul și fixarea celor doua pontoane pe malul Fluviului Dunarea pe Bratul Macin, unde Autoritatea contractanta detine loturi de teren adiacente malului Dunarii.
In derularea contractului, activitatea Contractantului va fi condusa de urmatoarele principii:
i. Contractantul actioneaza in intereseul Autoritatii Contractante pe durata furnizarii produselor, in conditiile si cu limitele descrise in documentatia aferenta prezentei proceduri de atribuire;
ii. Contractantul actioneaza in sensul realizarii obiectivelor prezentate pentru Contract in ceea ce priveste optimizarea folosirii resurselor necesare indeplinirii obiectivelor Contractului.
Numărul zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 6 zile.
Autoritatea contractantă va răspunde solicitărilor de clarificări transmise în termen cu 3 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Persoane cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

Mărculescu Vasile Petrică – Primar; Chelcan Marin – Viceprimar; Comișan Anca - Secretar general; Stroe Ana - Consilier superior Compartiment Contabilitate, Achiziții publice și Impozite și Taxe Locale; Siminoi Lenuța - Inspector superior Compartiment Contabilitate, Achiziții publice și Impozite și Taxe Locale; Mărculescu Petre Sorin - Inspector asistent Compartiment urbanism și Cadastru; Sarău Ștefan - Referent Superior Compartiment urbanism și Cadastru; Caloian Marioara - Consilier superior Compartiment Agricol; Buzea Gianina Adina – Furnizor de servicii auxiliare de achizitii.
Consilieri Locali : Cazacioc Gelu Daniel; Dima Vasile Adrian; Praja Tudorel; Frumosu Manuela; Cazacioc Adriana Laura; Danilă Dumitrel Gabriel; Menagache Nicolae Gabriel; Voicu Gheorghe.

Despre societatea câștigătoare

Societatea Delta Construct a fost înființată în anul 1999, în localitatea Dumbrava Roșie, județul Neamț și are ca activitate principală construcţia de nave şi structuri plutitoare.

Potrivit confidas.ro, asociații societății sunt Ana Maria Gheorghiasa și Simona Gheorghiasa. Administratorul firmei este Adrian Constantin Ferbei.

Pe anul fiscal 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 228.084 lei, un profit net de 38.814 lei și un număr de 11 angajați.

Societatea are un singur punct de lucru în localitatea Dumbrava Roșie, județul Neamț.

Compania Delta Construct SRL a încheiat 12 contracte de achiziții publice in valoare totală de 534.921,75 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii