Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria comunei Poarta Albă a încheiat un contract cu o firmă din județul Ilfov. Ce valoare are acesta (document)

ro

01 Jun, 2018 18:16 3160 Marime text
Primăria comunei Poarta Albă județul Constanța a atribuit recent un contract de elaborare Proiect tehnic, Detalii de execuție, Documentații pentru obținerea avizelor, acordurilor și autorizații, precum și Asistență tehnică din partea proiectantului aferente obiectivului de investiții "Modernizarea și dotarea colegiului agricol Poarta Albă din localitatea Poarta Albă, județul Constanța”. Potrivit licitatiapublica.ro, serviciul constă în întocmirea documentațiilor de proiectare la faza Proiect tehnic, Detalii de execuții, Documentații necesare pentru obținerea avizelor, acordurilor și autorizații, Caiete de sarcini pentru execuția lucrărilor, precum și asistență tehnică din partea proiectantului pe durata execuției lucrărilor pentru proiectul " Modernizarea și dotarea colegiului agricol Poarta Albă din localitatea Poarta Albă, județul Constanța.

Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat cel mai bun raport calitate-preț, iar din cele trei oferte primite,. Câștigătoare a fost declarată cea din partea societății Dat Constructive SRL Ilfov.

Valoarea estimată totală a contractului a fost de 78.964,98 lei, iar cea finală a ajuns la 68.220 lei.
 
Despre Dat Constructive SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 1 iunie 2018, societatea a fost înființată în anul 2014 și are sediul social în sat Roşu, comuna Chiajna, Strada Rezervelor nr. 91, județul Ilfov.
Societatea are capital social subscris de 13.000 de lei, integral vărsat, iar unic asociat este Tiberiu-Constantin Dumitru, acesta fiind și administratorul societății ce are ca domeniu de activitate principal lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Conform Ministreului de Finanțe, pentru anul 2017, societatea a raportat cifră de afaceri netă de 1.282.582 de lei, profit de 249.190 lei și 3 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii