Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria comunei Pantelimon, județul Constanța concesionează trei terenuri intravilane. Până când pot fi depuse oferte

ro

22 Jan, 2022 16:37 2473 Marime text
În Monitorul Oficial au fost publicate două anunțuri de concesiune de bunuri, servicii de închiriere de terenuri al Primăriei comunei Pantelimon din județul Constanța.

Conform primului anunț, urmează să fie concesionat un teren intravilan aflat în domeniul privat al Comunei Pantelimon, în suprafaţă de 1.765 mp, situat în satul Runcu, Strada Fermei nr. 45, comuna Pantelimon, judeţul Constanţa.

Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, documentaţia de atribuire se poate ridica, pe baza unei solicitări, de la sediul Primăriei Comunei Pantelimon, Compartimentul Registratură.

Pentru a obține unui exemplar se va achita în numerar la casieria Primăriei Comunei Pantelimon  suma de 50 de lei.

Data-limită pentru solicitarea clarificărilor este 21.01.2022, ora 16.00.

Ședința publică de deschidere a ofertelor va avea loc la data de 03.02.2022, ora 10.00, în Sala de şedinţe din cadrul Primăriei Comunei Pantelimon, comuna Pantelimon.

Potrivit celui de-al doilea anunț, urmează să fie concesionat un teren intravilan aflat în domeniul privat al Comunei Pantelimon, în suprafaţă de 4.178 mp, situat în satul Runcu, Strada Fermei nr. 49, comuna Pantelimon, judeţul Constanţa.

De asemenea, potrivit celui de-al treilea anunț, urmează să fie concesionat un teren intravilan aflat în domeniul privat al Comunei Pantelimon, în suprafaţă de 8.049 mp, situat în satul Runcu, Strada Fermei nr. 47, comuna Pantelimon, judeţul Constanţa.
 
În aceste două cazuri documentaţia de atribuire se poate ridica, pe baza unei solicitări, de la sediul Primăriei Comunei Pantelimon, Compartimentul Registratură.

Pentru a obține unui exemplar se va achita în numerar la casieria Primăriei Comunei Pantelimon  suma de 50 de lei.
Data-limită pentru solicitarea clarificărilor este 21.01.2022, ora 16.00.

Ședința publică de deschidere a ofertelor va avea loc la data de 02.02.2022, ora 16.00, în Sala de şedinţe din cadrul Primăriei Comunei Pantelimon, comuna Pantelimon.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii