Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. I s-a rupt cârja în faţa jurnaliştilor! Premierul Victor Ponta, inculpat de procurorii DNA !

ro

13 Jul, 2015 10:54 1786 Marime text
Victor Ponta a ajuns la sediul central al DNA şi a fost foarte zgârcit la declaraţii în faţa presei. Premierul Victor Ponta a anunţat, duminică, pe pagina sa de Facebook, că se retrage de la conducerea PSD. Decizia a fost anunţată în contextul în care Victor Ponta este aşteptat la DNA, după întoarcerea sa din Turcia.

UPDATE ora 11.45


Procurorii DNA i-au comunicat, azi, premierului că i-au schimbat încadrarea din suspect în inculpat, ceea ce înseamnă că poate fi trimis curând în judecată! Victor Ponta s-a ales şi cu sechestru asigurator pe o parte din bunuri.

Pe de altă parte, premierului i s-a rupt una din cârjele pe care le foloseşte ca să se deplaseze, după operaţia la genunchi, la ieşirea de la DNA.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

DNA îl acuză pe Victor Ponta de evaziune fiscală, spălare de bani, fals în declaraţii şi conflict de interese. Pentru ultima acuzaţie, cu privire la fapte săvârşite în calitate de premier, Camera Deputaţilor a respins cererea de urmărire penală.

Pe de altă parte, la Camera Deputaților, la ora 12:00, va fi o ședință de urgență a Biroului Permanent, unde se va discuta despre sesizarea depusă de PNL la Curtea Constituțională în legătură cu votul în cazul premierul Victor Ponta. Cel  mai probabil va fi convocată Comisa Juridică pentru a exprima un punct de vedere.

PNL a anunţat, vineri, că a contestat la Curtea Constituţională votul din plenul Camerei Deputaţilor privind respingerea începerii urmăririi penale a lui Victor Ponta, pentru conflict de interese. Anunţul privind depunerea contestaţiei la CCR a fost făcut, vineri, de prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban. Curtea Constituţională a precizat că va discuta sesizarea PNL pe 15 iulie.

Sursa foto: romanialibera.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii