Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Popp & Asociații SRL au bătut palma cu Primăria Constanța pentru documentația tehnică a noului complex sportiv de pe litoral

ro

26 Jan, 2021 00:00 3836 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit serviciul de elaborare documentație tehnico - economică la faza studiu de fezabilitate, expertiza tehnică, studii de teren, documentație obținere avize pentru obiectivul de investiții "Construire complex sportiv Constanța"
  • Valoarea totală a achiziției, fără TVA este 1.334.469.87 lei
  • Câștigătorul contractului este Popp & Asociații SRL cu sediul social în București


Primăria Constanța a atribuit serviciul de elaborare documentație tehnico - economică la faza studiu de fezabilitate, expertiza tehnică, studii de teren, documentație obținere avize, pentru obiectivul de investiții "Construire complex sportiv Constanța".
Documentaţia de proiectare va cuprinde obiectele:

Obiect 1: Construire Stadion “Gheorghe Hagi”, strada Primăverii, Numărul 2-11, municipiul Constanța
Obiect 2: Construire arene tenis si dependinţe, strada Primăverii, Numărul 2-11, municipiul Constanța
Obiect 3: Construire Centru sportiv pentru recuperare, refacere și cantonamente, strada Primăverii, Numărul 2-11, Municipiul Constanţa.
Obiect 4: Amenajări exterioare, Strada Primăverii, Numărul 2-11, Municipiul Constanţa.

Vă reamintim, valoarea totală a proiectului pe care Compania Națională de Investiții îl va derula la Constanța este de 533 de milioane de lei, fără TVA.
Valoarea totală a achiziției realizată de municipalitate pentru documentații tehnice este de este 1.334.469.87 lei fără TVA.
Câștigătorul contractului este Popp & Asociații SRL cu sediul social în București. Societatea a fost înființată în 2002 de Traian Popp, Dragoș Marcu și Mădălin Coman.
Compania a câștigat de-a lunful timpului contracte de proiectarea structurală a turnului de birouri Charles de Gaulle Plaza sau modernizarea structurală seismică a Palatului de Justiție din București.

Obiectul de activitate al societăți sunt serviciile de inginerie geotehnică,servicii de testare a materialelor la fața locului și de laborator, servicii de cercetare și dezvoltare și consultanță în proiectarea structurală.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.


Citește și:

Noul stadion din Constanța va putea găzdui meciuri din Liga Campionilor

LIVE VIDEO Primarul Decebal Făgădău, anunț despre Complexul Sportiv Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii