Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:18 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penitenciarul Poarta Albă cumpără saltele şi aşternuturi de la Divaflex SRL şi NGM Company SRL (document)

ro

12 Oct, 2016 18:49 2806 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Penitenciarul Poarta Albă a atribuit contractul de furnizare saltele, perne, feţe de pernă, cearşafuri şi paturi. Obiectul procedurii îl constituie achiziţia de bunuri de cazarmament pentru asigurarea materialelor necesare persoanelor private de libertate, prin încheierea de acord cadru cu un operator economic, pentru fiecare lot în parte.
 
Contractul a fost atribuit pentru suma de 120.750 lei către Divaflex SRL şi NGM Company SRL.
 
Despre firmele câştigătoare
 
Divaflex SRL, înfiinţată în anul 2010, are sediul social în Sibiu şi se ocupă de „fabricarea de saltele şi somiere“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 12 octombrie, asociatul unic şi administrator în firmă este Maria Wolf. Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2015, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 831.012 lei, un profit de 61.784 lei şi cinci salariaţi.
 
NGM Company SRL, înfiinţată în anul 1996, are sediul social în Năvodari şi se ocupă de „comerţ cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 12 octombrie, asociatul unic şi administrator în firmă este Grigore Niculai. Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2015, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 7.491.971 lei, un profit net de 165.118 lei şi 29 de salariaţi.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii