Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penitenciarul Poarta Albă cumpără pâine pentru deţinuţi de la firma unui consilier PSD (documente)

ro

07 Apr, 2014 00:00 3781 Marime text
Penitenciarul Poarta Albă a atribuit la începutul lunii aprilie un contract de peste un milion de lei pentru achiziţie de pâine semialbă, destinată hranei persoanelor private de libertate. Potrivit anunţului de atribuire nr. 145.625/ 05.04.2014, este vorba despre un contract estimat la suma de 1.840.000 lei, dar atribuit pentru suma de 1.120.000 lei, prin licitaţie deschisă.

Autoritatea contractantă, în speţă Penitenciarul Poarta Albă, a primit trei oferte în acest caz. Dintre acestea, cea desemnată câştigătoare a fost cea a firmei Vasto Conpres SRL, cu sediul în Constanţa. Durata de derulare a contractului prevăzută în acelaşi anunţ de atribuire este de 22 de luni.
În ceea ce priveşte firma care şi-a adjudecat contractul, aceasta figurează la Registrul Comerţului cu doi asociaţi persoane fizice, respectiv Augustin - Mircea Stoica şi Alina Meca, aceasta din urmă fiind consilier local la Poarta Albă şi candidatul PSD la primăria comunei în anul 2012. La sfârşitul anului 2012, firma declarase o cifră de afaceri de 3.086.450 lei, profit zero şi 41 de salariaţi.

Augustin Mircea Stoica mai figurează ca asociat în SC Beta Trade SRL, deţinătoarea Restaurantului La Fontanella, SC Bianco Pan SRL, SC Fresh Mobil Food SRL şi SC Uia SRL. Cel de-al doilea asociat din SC Vasto Conpres SRL, Alina Meca, mai figurează şi în SC Bianco Pan SRL.
SC Vasto Conpres SRL nu este nici pe departe străină de contractele cu Penitenciarul Poarta Albă. Potrivit statisticilor disponibile pe site-ul e-achizitii.com, firma livrează pâine Penitenciarului Poarta Albă încă din 2007, în baza unor contracte de achiziţii publice.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii