Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peiesi SRL se va ocupa de modernizarea infrastructurii drumurilor din comuna Corbu, județul Constanța (document)

ro

14 Feb, 2018 17:41 2537 Marime text
Primăria Comunei Corbu, județul Constanța, a atribuit un contract de servicii în valoare de 54.150 lei (fără TVA). Firma care se va ocupa de lucrările de modernizare este Peiesi SRL.

Potrivit licitatiapublica.ro, denumirea contract este : servicii de proiectare și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul “Modernizare infrastructură drumuri de interes local în comuna Corbu, județul Constanța”.

Contractul presupune prestarea unor servicii de proiectare și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul “Modernizare infrastructură drumuri de interes local în comuna Corbu, județul Constanța”, după cum urmează:

1. Etapa I - Elaborarea documentației tehnico-economice aferente obiectivului “Modernizare infrastructura drumuri de interes local in comuna Corbu, judetul Constanta”, în conformitate cu legislația, reglementările tehnice, regulamentele, procedurile, specificațiile tehnice, normativele, instrucțiunile tehnice, ghidurile și metodologiile în vigoare la momentul prestării acestor servicii, aplicabile în cazul prezentei investiții, după cum urmează:

a) proiect pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (P.A.C.) ;
b) proiect de organizare a execuției lucrărilor (P.O.E.) ;
c) documentații necesare în vederea obținerii acordurilor și avizelor din partea:

•furnizorilor/administratorilor de utilități urbane
•autoritatilor centrale ori ale serviciilor deconcentrate ale acestora, după caz, potrivit cerințelor stabilite și înscrise în certificatul de urbanism, inclusiv depunerea și susținerea acestor documentatii în fata institutiilor emitente in vederea obtinerii acordurilor si avizelor (in calitate de imputernicit al Achizitorului, in conformitate cu dispozitiile art. 25 alineat (1) din Ordinul MDRL nr. 839 din 12 octombrie 2009 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii) d)documentatie necesara in vederea obtinerii punctului de vedere al autoritatii competente pentru protectia mediului – pentru investitiile care nu se supun procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului/ documentatie necesare pentru obtinerea actul administrativ al autoritatii competente pentru protectia mediului – pentru investitiile care se supun procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului; e)proiect tehnic de executie, inclusiv detalii de executie, f)alte documentatii prevazute de legislatia in vigoare (legislatie aplicabila in cazul tipului de investitiei in care se incadreaza si obiectivul de fata), a caror elaborare este prevazuta in sarcina proiectantilor (mentionam, cu titlu de exemplu, obligatia proiectantului de a intocmi documentatia prevazuta de Legea nr. 307 din 12 iulie 2006 privind apararea împotriva incendiilor). Obligativitatea cunoasterii tuturor obligatiilor prevazute de legislatia in vigoare, incidenta in cazul prezentei investitii, cade in sarcina proiectantului.

2. Etapa a II-a - Acordarea de asistenta tehnica din partea proiectantului

Despre firma câștigătoare

Peiesi SRL este o societate înregistrată în anul 2015, în municipiul Iași. Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 14 februarie 2018, capitalul social subscris este de 1000 lei, integral vărsat, compus din 100 părți sociale, fiecare a câte 10 lei. Asociații societății sunt Poleucă Daniela și Poleucă Bogdan Ovidiu. Cel din urmă este și administrator. Domeniul de activitate principal, conform codificarii (Ordin 337/2007) Rev. Caen (2) 7112, este ”activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”.   

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
                                                                                                                                              
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii