Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe bani frumoși Nuclearelectrica își verifică echipamentele cu ajutorul Centrului de Obiective Nucleare de la Măgurele (document)

ro

19 Feb, 2015 17:04 1450 Marime text
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a contractat “servicii de evaluare a stării fizice a componentelor (Ansamblul Calandria şi Ecluză de Echipamente) aferente Unităţii 3 de la CNE Cernavodă, în vederea relocării acestora din Bucureşti în depozitele CNE Cernavodă, precum şi servicii de identificare şi verificare a documentaţiei de calitate aferente acestor componente şi de stabilire a condiţiilor de depozitare a acestora la Cernavodă”.
 
Contractul a fost atribuit pe data de 16 februarie către Raten Citon Măgurele contra sumei de 70.999 de lei. Conform licitatiapublica.ro, atribuirea s-a făcut prin negociere fără anunţ de participare, justificarea fiind faptul că serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice.
 
Raten Citon este Centrul de Inginerie Tehnologică Obiective Nucleare Bucureşti Măgurele, sucursală a Regiei Autonome Tehnologii pentru Energie Nucleară din cadrul Ministerului Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii