Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pavilionul A din cazarma 1369 a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“ Constanţa, reabilitat de o firmă din Bucureşti (document)

ro

10 Jul, 2018 00:00 3156 Marime text
Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02192, Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanţa, a anunţat numele societăţii care şi-a adjudecat contractul „Lucrări de reparaţii hidroizolaţii la pavilionul A din cazarma 1369“. Aceasta este Izoclass Construct SRL, iar valoarea contractului atribuit este de 56.745,48 de lei.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoane cu funcţii de decizie responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii sunt: Tărabuţă Octavian; Nan Laurenţiu; Rădulescu Simona; Ivanov Georgiana; Târşoagă Mihai; Schipor Constantin; Ivan Florina; Ion Valentin; Maftei Cristina Letiţia.

Date din contract

Executantul se obligă să execute şi să finalizeze cantităţile de lucrări de reparaţii hidroizolaţii la pavilionul A din cazarma 1369, în conformitate cu obligaţiile asumate prin contract. Durata prezentului contract este de la data predării amplasamentului până la 31.12.2018. Executantul se obligă să execute şi să finalizeze cantităţile de lucrări din antemăsurători, aşa cum este prevăzut în graficul de execuţie, în decurs de 30 de zile calendaristice de la predarea amplasamentului. Mai mult, acesta este pe deplin responsabil pentru conformitatea, stabilitatea şi siguranţa tuturor operaţiunilor executate pe şantier, precum şi pentru procedeele de execuţie utilizate, cu respectarea prevederilor şi a reglementărilor legii privind calitatea în construcţii.
 
Executantul este responsabil de trasarea corectă a lucrărilor faţă de reperele date de achizitor, precum şi de furnizarea tuturor echipamentelor, instrumentelor, dispozitivelor şi resurselor umane necesare îndeplinirii responsabilităţii respective.
La începerea lucrărilor, achizitorul are obligaţia de a obţine toate autorizaţiile şi avizele necesare execuţiei lucrărilor. Achizitorul are obligaţia de a pune la dispoziţia executantului, fără plată, dacă nu s-a convenit altfel, următoarele: amplasamentul lucrării, liber de orice sarcină; suprafeţele de teren necesare pentru depozitare şi pentru organizarea de şantier; racordurile pentru utilităţi, până la limita amplasamentului şantierului. Achizitorul are obligaţia de a pune la dispoziţia executantului întreaga documentaţie necesară pentru execuţia lucrărilor contractate. 

Izoclass Construct SRL, în datele Registrului Comerţului  

Înmatriculată în anul 1999, firma are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 45.520 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 2.276 de lei. Izoclass Construct SRL este controlată de
Iancu Caplescu, cu 5% din capitalul social, şi Gheorghe Căplescu, cu 95% din capitalul social. Gheorghe Căplescu este administratorul firmei, care se ocupă lucrări de instalaţii pentru construcţii.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu 21 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 5.733.124 de lei şi un profit de 1.223.691 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma a avut 17 salariaţi, o cifră de afaceri de 9.411.474 de lei şi un profit de 3.458.330 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 21 de salariaţi, o cifră de afaceri de 7.345.440 de lei şi un profit de 3.524.680 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii