Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pavilioane din cazarma 2479 Mangalia, reabilitate de Vlaser Cons SRL (document)

ro

31 May, 2018 00:00 3530 Marime text

Ministerul Apărării Naţionale - Unitatea Militară 02022 Constanţa a anunţat numele agentului economic care şi-a adjudecat contractul „Lucrări de reparaţii curente construcţii (învelitoare din fibrociment, tâmplărie PVC, trotuare, tencuieli interioare şi exterioare) la pavilioanele S şi C1 din cazarma 2479 Mangalia, UM 02146 Mangalia“. Este vorba de societatea Vlaser Cons SRL. Valoarea contactului atribuit este de 142.262 de lei.
 
Pavilioanele S şi C1 cazarma 2479 Mangalia - UM 02146 Mangalia au destinaţia „remiză auto“ şi „punct de control tehnic“, regim de înălţime P şi se află amplasate pe terenul proprietate a Statului Român, aflat în administrarea Ministerului Apărării Naţionale. Obiectivele şi lucrările de reparaţii curente propuse sunt următoarele: învelitoare din fibrociment; copertine din tablă zincată; jgheaburi şi burlane; tencuieli interioare şi exterioare; montare tâmplărie din PVC (uşi şi ferestre); glafuri metalice exterioare; glet interior la pereţi şi tavane; zugrăveli interioare cu var; zugrăveli lavabile exterioare; vopsitorie la pereţi interiori; vopsitorii la gratii metalice; turnare beton.
 

Responsabili de atribuirea licitaţiei

 
Persoanele responsabile de organizarea, desfăşurarea şi atribuirea achiziţiei publice sunt: Gîdiuţă Victor - comandant; Munteanu Valentin - locţiitor al comandantului, Alexandru Florin Marius - contabil-şef, Preda Mădălina - jurist. Din comisia de evaluare fac parte: Pătraşcu Octavian, Badea Nicolae, Stoica Costin Emil, Paraschiv Eugenia, Maftei Cristina Letiţia, Horovei Stefan (membru de rezervă), Burlacu Diana (membru de rezervă).
 

Vlaser Cons SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2011, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 300 de lei, integral vărsat, este compus din 30 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Luciana Gabriela Popescu este asociat unic, iar Constantin Serdenciuc este administratorul firmei, care se ocupă de transporturi terestre de călători.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu un salariat a declarat o cifră de afaceri de 43.789 de lei şi un profit de 2.446 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea cu un salariat a înregistrat o cifră de afaceri de 628.315 lei şi un profit de 283.139 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: un salariat, cifră de afaceri de 407.868 de lei şi profit de 113.449 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii