Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oyl Company Holding AG SRL va întreține pe timp de iarnă DRDP Constanța -SDN Slobozia (document)

ro

19 Nov, 2015 09:03 2678 Marime text
 
„Este o tipologie a comiterii unor fapte de corupţie. Am sesizat că în multe dosare care privesc fapte de achiziţii publice sau licitatii trucate, există o relaţie între cei care deţin funcţii importante şi anumiţi oameni de afaceri. În anumite zone, în anumite oraşe, doar o anumită firmă câştigă întotdeauna licitaţiile, doar ea putea să cheltuiască banul public. În ultima perioadă, am observat că se interpun persoane apropiate funcţionarului public sau omului de afaceri, unii ştiu la ce sunt folosiţi, îşi folosesc conturile, anumite proprietăţi“, a declarat procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, într-un interviu acordat ziare.com.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA (cu adresa DRDP Constanța), a atribuit prin licitație deschisă - electronică (prin încheierea unui acord cadru), contractul „Întreținere pe timp de iarnă 2015-2016-DRDP Constanța -SDN Slobozia”, ce are ca obiect serviciile de eliminare a deșeurilor menajere și a apelor menajere dar și servicii de igienizare și servicii similare, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Opersatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Oyl Company Holding AG SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 7.415.193,37 lei, fără TVA, iar valoarea totală finală a fost de 7.355.722,40 lei, fără TVA.
 
Cine este Oyl Company Holding AG SRL
 
Firma Oyl Company Holding AG SRL, cu sediul social în Slobozia, pe șoseaua Brăilei, numărul 1, are un capital social subscris de 2.456.970 lei, integral vărsat, are ca activitate principală lucrările de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor.
 
Asociatul unic ce deține și funcția de administrator este Corneliu Dragomir.
 
La finalul anului 2014, societatea a declarat o cifră de afaceri de 57.596.449 lei, un profit de 1.261.072 lei, datorii în valoare totală de 28.214.956 lei și un număr mediu de 226 salariați.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii