Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial Expertizele şi avizele pentru restaurarea Cazinoului din Constanţa, actualizate de o firmă din Iaşi. Asociaţi şi cifră de afaceri (document)

ro

28 Sep, 2018 00:00 2736 Marime text
Primăria Municipiului Constanţa a semnat contractul privind actualizarea documentaţiei care va sta la baza restaurării şi consolidării clădirii simbol a oraşului Constanţa. Cea care se va ocupa de acest contract este o firmă din Iaşi, Impex Romcatel Cercetare Proiectare SA.
 
Potrivit reprezentanţilor Primăriei Constanţa, în urma finalizării procedurii de achiziţie publică, Compania Naţională de Investiţii a desemnat ofertantul câştigător, iar serviciile contractate vizează actualizarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie (DALI), a studiilor şi a expertizelor realizate în anul 2015, astfel încât indicatorii tehnico-economici să reflecte în mod real modificările suferite de această clădire de la ultima avizare şi până în prezent.
 
„Proiectantul are la dispoziţie 90 de zile pentru realizarea documentaţiei. După predarea acesteia, indicatorii tehnico-economici urmează să fie aprobaţi prin emiterea unei hotărâri de guvern, după care vor putea fi demarate procedurile privind contractarea lucrărilor de consolidare şi restaurare“, a transmis Primăria Constanţa.
 
Compania Naţională de Investiţii SA a atribuit, prin procedură simplificată, contractul „Servicii de proiectare - Actualizare DALI - Studii, expertize, avize - Consolidare şi restaurare Cazino Constanţa, (cădire S+P+E+M pod parţial şi rampă de acces către subsol) şi lucrări exterioare (reabilitare platforma terasă, reţele utilităţi, zid de apărare şi balustradă)“ societăţii Impex Romcatel Cercetare Proiectare SA din Iaşi. Valoarea contractului este de 209.458,87 de lei.
 
Contractul are ca obiect executarea serviciilor de proiectare având ca obiect actualizarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie (DALI); actualizare studiu geotehnic; actualizare expertiză tehnică a structurii clădirii, rezistenţă, arhitectură, inclusiv rampă de acces către subsol şi instalaţii aferente clădirii; actualizare expertiză componente artistice; actualizare expertiză tehnică pentru zidul de apărare din zona cazinoului; studiu hidrogeotehnic; studiu de cercetare de parament şi stratigrafice în zonele degradate - starea de conservare - tipuri degradări; investigaţii fizico-chimice; studii biologice (expertiză biologică); expertiză pentru determinarea nivelului de umiditate din ziduri şi climatul interior; raportul de expertiză tehnică pentru cerinţa esenţială securitate la incendiu; documentar fotografic; documentaţie pentru obţinerea avizelor solicitate prin certificatul de urbanism; alte studii de soluţie cerute prin avizele solicitate, cercetări, documentaţii ca fiind necesare în conformitate cu HG nr. 907/2016, privind aprobarea conţinutului-cadru al documentaţiei tehnico-economice aferente investiţiilor publice, precum şi a structurii şi metodologiei de elaborare a devizului general pentru obiective de investiţii şi lucrări de intervenţii pentru obiectivul de investiţii „Consolidare şi restaurare Cazino Constanţa“ clădire s+p+1e+m pod parţial şi rampă de acces către subsol) şi lucrări exterioare (reabilitare platformă terasă, reţele utilităţi, zid de apărare şi balustradă).
 

Impex Romcatel Cercetare Proiectare SA, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 1994, firma are sediul social în municipiul Iaşi. Capitalul social subscris, de 595.000 de lei, integral vărsat, este compus din 59.500 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 10 lei. Compania este deţinută de Ruxanda Sorin, cu 1% din capitalul social, Untu Camelia Gabriela, cu 2% din capitalul social, Gazi Rodica, cu 4% din capitalul social, Frunză Viorica, cu 93% din capitalul social. Frunză Viorica este administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de arhitectură. De asemenea, Gazi Rodica, Jehac Ioan şi Untu Camelia Gabriela sunt cenzori.
 
În anul fiscal 2015, firma a avut 23 de salariaţi, o cifră de afaceri de 4.779.811 lei şi un profit de
17.596 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea a avut 19 salariaţi, cifră de afaceri de 5.155.795 de lei şi profit de 51.230 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 19 salariaţi, o cifră de afaceri de 470.3819 lei şi un profit de 28.830 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Citeşte şi:
 
Saga Cazinoului din Constanţa, capitolul „Raportul Europa Nostra“. Ce spun experţii europeni despre reabilitarea reperului de la Marea Neagră (galerie foto)

Primăria Constanţa pregăteşte achiziţia expertizei şi a proiectului tehnic pentru lucrări de urgenţă la clădirea Cazinoului!

Este oficial! CNI a reluat a patra oară procedura pentru consolidarea şi restaurarea Cazinoului din Constanţa (galerie foto)

Cazinoul din Constanţa a fost inclus în lista celor "7 minuni" ale Europei aflate în pericol! Anunţul a fost făcut de Plácido Domingo

„Abateri grave de la prevederile legislative“ Un ofertant la licitaţia pentru reabilitarea Cazinoului din Constanţa s-a plâns la CNSC! (galerie foto+documente)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii