Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Obiectivele Transelectrica din Constanța vor fi verificate, reparate și încărcate de Brescia Prod Com SRL din Gorj (document)

ro

31 Mar, 2020 00:00 3009 Marime text

Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA a atribuit contractul privind verificarea, repararea, încărcarea, depresurizarea, golirea stingătoarelor de incendiu și de verificare, reparare a hidranților din obiectivele ST Constanța societății Brescia Prod Com SRL din Gorj. Valoarea contractului „Servicii de verificare, reparare, încărcare, depresurizare, golire a stingătoarelor de incendiu și de verificare, reparare a hidranților în obiectivele ST Constanța“, este de
39.737 lei.
 

Despre firma câștigătoare

 
Brescia Prod Com SRL a luat ființă în anul 1996, având sediul social în sat Botorogi, comuna Dănești, județul Gorj. Capitalul social este de 1.000 de lei, iar asociat unic este Bogdan-Cătălin Eremia, care are și rolul de administrator al societății. Firma are ca obiect de activitate „alte activități de curățenie”. Pentru anul 2018, numărul mediu de salariați a fost de 3, o cifră de afaceri de 481.607 lei, profitul fiind de 169.987 lei.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele care dețin funcții de decizie din cadrul entității contractante, implicate în cadrul procedurii de achiziție, sunt: director - Vaju Marian, director tehnic - Balta Niculae, director economic - Bejan Octaviana, șef SBFC - Vaju Valentina, S.B.F.C - Ginara Sorin, Ciurea Tincuța, Girjoaba Veronica, Serviciul Comercial - Tănasa Ion, Dulgheru Dragoș Nicolae, Clanton Magdalena, Saizu Oana, consilier juridic - Ene Marius-Pascu, SCMSSM - Olaru Aurelian.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației la care facem referire.
 
Citește și:
 
Ce sumă alocă CFR Călători pentru repararea stingătoarelor și a hidranților de la Constanța (document)

Transelectrica a încheiat un contract cu o societate din București, pentru sucursala Constanța (document)

Membru provizoriu nou în Consiliul de Supraveghere al Transelectrica
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii