Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate din Bucureşti a câştigat un contract cu Uzina Termoelectrica Midia Năvodari. Ce valoare are contractul (document)

ro

06 Mar, 2018 21:51 2284 Marime text
Societatea Comercială Uzina Termoelectrica Midia Năvodari a atribuit recent un contract de servicii de inginerie privind coroziunile şi servicii de protecţie împotriva poluării atmosferice. Potrivit licitatiapublica.ro, contractul prevede aplicarea unor proceduri de aditivare a combustibililor în vederea îmbunătăţirii arderii combustibililor şi protejarea suprafeţelor de schimb de căldură în instalaţiile de ardere industriale şi reducerea poluării la U.T. MIDIA S.A. , conform Legii 265/2006 pentru aprobarea O.U.G. nr. 195 /22.12.2005 privind protecţia mediului.
 
Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat preţul cel mai scăzut. A fost primită o singură ofertă din partea societăţii Kubik Prod Com SRL din Bucureşti. Valoarea finală a contractului ajuns la 240.000 de lei fără TVA.
  
Despre Kubik Prod Com SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului interogat la data de 6 martie 2018 societatea a fost înfiinţată în anul 1993 şi are sediul social în Bucureşti Sectorul 2, Bulevardul Ferdinand nr. 97. Societatea are capital social subscris de 5.010 lei, integral vărsat, iar unic asociat este Mihai Şuta, acesta fiind şi administratorul societăţii ce are ca domeniu de activitate activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
Conform Ministerului de Finanţe, pentru anul 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 220.292, profit de 71.716 lei şi un salariat.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.                                                       
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.                                
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii