Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate din București a bătut palma cu Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța. Ce servicii va furniza și care este valoarea contractului (document)

ro

10 Apr, 2018 00:00 2930 Marime text
SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța SA a atribuit recent un contract de furnizare energie electrică de joasă tensiune. Potrivit licitatiapublica.ro, contractul prevede furnizarea de energie electrică de joasă tensiune la locul de consum SN AIMKC SA, 1600MWh.
 
Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut, iar din cele opt oferte primite câștigătoare a fost aleasă cea venită din partea societății Apuron Energy SRL din București. Valoarea inițială estimată a contractului a fost de 563.200 de lei fără TVA, iar cea finală a ajuns la 616.368 de lei fără TVA. De remarcat că valoarea estimată este mai mică decât cea finală.
 

Despre Apuron Energy SRL

 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, consultat la data de 9 aprilie 2018, firma a fost înființată în anul 2012 și are sediul social în Bucureşti. Societatea are un capital social subscris de 4.500.000 de lei, integral vărsat, iar asociați în cadrul firmei sunt Apuron Holding GMBH din Germania, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 51% / 51%, și Hedima Verwaltungs-Und Verpachtungs-GMBH din Germania, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 49% / 49%. Administratorul societății este Hepp Dieter Ernst Fritz, cetățean german, iar domeniul de activitate principal îl reprezintă comercializarea energiei electrice.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii