Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate din Braşov fără angajaţi declaraţi va asigura funcţionalitatea proiectului „Black Sea Bike“ din municipiul Constanţa (document)

ro

08 Mar, 2019 00:00 3705 Marime text
Primăria Constanţa a atribuit în sfârşit contractul privind serviciul de asigurare a funcţionalităţii sistemului de bike-sharing aferent proiectului „Black Sea-Bike Diversification of the Tourism Services Constanţa - Balchik Cross Border Region By Bike- BSB”. Contractul-cadru a fost câştigat de braşovenii de la CSV Infratech SRL.
 
În schimbul sumei de 2.402.815 lei fără TVA, societatea din Braşov trebuie să presteze mai multe servicii cuprinse în contractul pe care îl puteţi consulta în secţiunea „Documente”. CSV Infratech va trebui confecţioneze cartele de proximitate, să administreze, opereze, servere şi soluţii software bike-sharing, să realizeze o aplicaţie mobilă, să monitorizeze funcţionarea sistemului, să configureze reţeaua şi să înfiinţeze un call-center şi să depoziteze biciclete achiziţionate în cadrul proiectului.
 
Vă reamintim că Black Sea Bike este proiectul transfrontalier care avea ca principal obiectiv transportul cu bicicleta în municipiul Constanţa şi în oraşul Balcic din Bulgaria. Valoarea proiectului nefuncţional încă la Constanţa a fost de 1.498.533 de euro, din care contribuţia Uniunii Europene a fost de 1.271.056 de euro, cea a Guvernului României - de 153.480 de euro, iar a Primăriei Constanţa - de 25.737 de euro.

Proiectul a luat startul pe 17 mai 2013 şi trebuia finalizat pe 16 noiembrie 2014. În cadrul proiectului, în Constanţa şi Mamaia au fost construite 24 de staţii care pot găzdui 390 de biciclete. Proiectul este blocat de anul trecut, în timp ce în Balchik cele 100 de biciclete din cadrul acestui proiect reprezintă o variantă de agrement atât pentru turişti, cât şi pentru locuitorii oraşului.
 

Despre CSV Infratech

 
CSV Infratech are sediul social în municipiul Braşov. Firma, înfiinţată în 2016, îi are ca asociaţi pe Bogdan - Eugen Tăut şi Emil-Alexandru Belenyi, iar administrator este Roxana-Elena Blăgoi. Firma are ca domeniu activităţi de realizare a softului la comandă (software orientat client).
 
Potrivit Registrului Comerţului, în 2017, societatea nu declarase niciun angajat iar profitul a fost de 1.501 lei, la o cifră de afaceri de 3.445 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Citeşte şi:
 
Primăria Constanţa a găsit ţapul ispăşitor Viceprimarul Babu - „Black Sea Bike”, bicicletele mult aşteptate de constănţeni nu funcţionează. Ministerul Comunicaţiilor întârzie avizul!
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii