Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate din Baia Mare va livra măști și echipamente de protecție pentru angajații ISU Dobrogea

ro

25 Mar, 2021 00:00 2860 Marime text
  • ISU „Dobrogea” a atribuit recent prin procedură simplificată un contract de achiziție pentru materiale de protecţie împotriva Covid-19
  • Câștigătorii achiziției  sunt cei de la  Flyng Impex SRL, înfiinţată în 1994, cu sediul social în Baia Mare
  • Celelate loturi de furnizare dezinfectanți, respectiv antiseptice și dezinfectante nu au fost atribuite, deoarece au fost depuse numai oferte inacceptabile sau neconforme

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al Judeţului Constanţa a atribuit recent prin procedură simplificată un contract de achiziție pentru materiale de protecţie împotriva Covid-19.

Este vorba despre lotul 1 dintr-o licitație mai extinsă, lot care cuprinde: echipamente de protecție, combinezoane de protecție cu glugă și fermoar frontal (1.000 buc); mască de protecție universală, în 3 straturi cu 3 pliuri și prindere cu elastic (10.000 buc); mască de protecție FFP2 (1.000 buc)  și mănuși protecție nepudrate, 100 buc./cutie (300 cutii).
Câștigătorii achiziției în valoare de 8661 lei fără TVA sunt cei de la Flyng Impex SRL, înfiinţată în 1994, cu sediul social în Baia Mare. Asociaţi sunt Maria şi Ioan Cornel Căvăşan. Bărbatul este şi administratorul societăţii. Obiectul de activitate al societăţii este comerţul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc.
Celelate loturi de furnizare dezinfectanți, respectiv antiseptice și dezinfectante nu au fost atribuite, deoarece au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii