Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă obişnuită cu contractele CFR se va ocupa de noi reparaţii la Constanţa (document)

ro

11 Oct, 2018 00:00 1259 Marime text
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA - sucursala Constanţa a organizat o licitaţie pentru atribuirea contractului de reparaţii planificate tip RP - vagoane tehnologice. Contractul a fost atribuit la data de 8 octombrie.
 
Sucursala RCF Constanţa are în exploatare un parc de şase vagoane tehnologice utilizate la trenul de intervenţie şi la MCB care au RP expirat şi o stare tehnică necorespunzătoare. Scopul achiziţiei este de a asigura starea tehnică necesara circulaţiei şi exploatării în condiţii de siguranţă a circulaţiei prin efectuarea lucrărilor de reparaţie a tuturor mecanismelor, a instalaţiei pneumatice, a aparatelor de rulare şi ciocnire, conform specificaţiilor caietului de sarcini.
 
Valoarea totală a achiziţiei este de 94.505,66 de lei. Firma care a câştigat licitaţia organizată de beneficiar este SC Acazia Impex SRL, care a derulat de-a lungul anilor diverse contracte de reparaţii încheiate cu CFR.
 
Firma Acazia Impex SRL a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în municipiul Târgu Mureş. Societatea are un capital social de 200 de lei, 20 de părţi sociale, valoarea fiecăreia fiind de 10 lei. Asociaţi în firmă sunt Petru Matei, cu o cotă de participare de 60%, şi Ortenzia Matei, cu o cotă de 40%. Administrator al firmei este Petru Matei. Activitatea principală cu care se ocupă societatea este „repararea şi întreţinerea altor echipamente de transport n.c.a.“.
 
În anul 2015, societatea a avut 47 de angajaţi, profit de 622.042 de lei, iar cifra de afaceri a fost de 3.188.899 de lei. În anul 2016, societatea a avut 45 de angajaţi, profit de 252.116 lei şi cifră de afaceri de 2.966.270 de lei. Pentru anul 2017, firma a raportat 41 de angajaţi, profit de 297.457 de lei şi cifră de afaceri de 2.761.467 de lei.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Citeşte şi:
 
Plugurile de zăpadă din dotarea Sucursalei Regionale Căi Ferate Constanţa, reparate de o firmă din Bucureşti şi una din Târgu Mureş (document)
 
Plugurile de zăpadă ale CFR sunt reparate de aceeiași firmă din anii trecuți
 
SC Acazia Impex SRL va repara și în acest an plugurile de zăpadă ale CFR
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii