Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Voluntari a bătut palma cu primăria din Topalu pentru furnizarea unui ponton (document)

ro

03 Dec, 2021 00:00 2904 Marime text
  • Realizarea unui adăpost pescăresc la Topalu merge în linie dreaptă
  • O firmă din Voluntari a încheiat un contract cu primăria
 
Primăria comunei Topalu a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru furnizare ponton – produs cu destinație adăpost pescăresc prevăzut cu dotări funcționale și operative specifice, inclusiv servicii de montare și lucrări de instalații pentru obiectivul de investiții „Realizare adăpost pescăresc pe raza comunei Topalu, județul Constanța”.
 
Atribuirea a avut loc pe 26 noiembrie 2021, iar rezultatul a fost făcut public pe 29 noiembrie. Autoritatea contractantă urmărește prin inițierea procedurii achiziționarea unui ponton - produs cu destinație adăpost pescăresc prevăzut cu dotări funcționale și operative specifice, inclusiv servicii de montare și lucrări de instalații. Configurația produsului, caracteristicile tehnice principale sunt cele descrise în Caietul de sarcini.
 
Valoarea finală a achiziției este de 810.000 lei. Firma câștigătoare este Astra Bucuresti & Co Prod SRL.
 
Despre Astra Bucuresti & Co Prod
 
Societatea a fost înființată în anul 2014. Sediul social este în orașul Voluntari, județul Ilfov, pe strada Galata. Asociați în firmă sunt Alina Vicky Grigorescu, cu 75% cotă de participare, cât și Emilia Zîmbreșteanu, cu o cotă parte de 25%. Administratorul societății este Vîrlan M.V. Florin Eugen. În anul 2020, firma a raportat 3 salariați, la o cifră de afaceri de 4.047.084 lei, cu un profit de 351.252 lei. Compania a încheiat 91 contracte de achiziții publice in valoare totală de 32.959.132,64 lei.
 
Conform Confidas.ro, Alina Vicky Grigorescu mai este asociat în AQ Iso SRL, cât și în RAAL Electronics Impex SRL. Vîrlan M.V. Florin Eugen mai este acționar la Bandido Romania SA.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și

O firmă din Voluntari care se ocupă de fabricarea pâinii furnizează un ponton plutitor Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“ (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii