Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Timișoara se va ocupa de servicii topografice pentru RCF Constanța (document)

ro

13 Oct, 2016 11:55 4990 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Compania Națională de Căi Ferate a atribuit recent un contract pentru întocmirea documentațiilor de cadastru și înscrierea în Cartea Funciară a bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Transporturilor și concesiunea CNCF „CFR“ Sa pentru obiectivele situate de raza Sucursalei RCF Constanța.
 
Contractul a fost adjudecat prin licitație deschisă de societatea comercială din Timișoara, WEST CAD SRL, cu sediul în Timișoara. Valoarea totală finală a contractului este de 200.000 de lei, fără TVA. a s-a făcut ofertantului care a oferit prețul cel mai scăzut în schimbul serviciilor ce trebuie prestate.
 
Inițial, prețul estimat de CNCF „CFR“ SA pentru acest contract era de 300.000 de lei,fără TVA.
 
Ce spune Registrul Comerțului despre SC WEST CAD SRL
 
Firma a fost înființată în 2006, la Timișoara, acolo unde are și sediul social. WEST CAD SRL se ocupă cu ativităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea - în principiu servicii de topografie și cadastru. Firma are un capital social subscris 300 de lei, integral vărsat.
 
Societatea comercială are doi asociați persoane fizice:
 
Dorin Tudosie, născut în 1969, în județul Gorj. El deține 60% din cota de participare în firmă. Dorin Tudosie ocupă și funcția de administrator al firmei.
 
Daniela Anca Tudosie, născută în 1974, la Reșita, deține 40% din cota de participare în firmă.

 
În secțiunea Documente a acestui articol puteți consulta anunțul de atribuire a acestui contract. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii