Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Prahova, două contracte de la începutul anului cu Primăria Constanţa. Tot ea montează şi platformele pentru colectare selectivă (document)

ro

11 Apr, 2019 00:00 2337 Marime text

Primăria Constanţa a semnat un contract de furnizare achiziţie şi montarea a 76 de platforme modulare supraterane pentru colectarea selectivă a deşeurilor cu SC Lavitex Prod SRL. Potrivit contractului, care poate fi consultat în secţiunea „Documente”, societatea din judeţul Prahova va livra 284 de module şi va monta 76 de platforme în 89 de zile de la data semnării contractului. Preţul convenit de părţi este 652.632 de lei fără TVA, iar preţul unitar/modul este de 2.298 de lei fără TVA.
 

Lavitex Prod, în datele Registrului Comerţului

 

Lavitex Prod SRL a luat fiinţă în anul 1995, cu sediul social în localitatea Breaza, judeţul Prahova, şi un capital social de 1.500.200 de lei. Asociaţi în firmă sunt Valeriu Chivu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5 procente, şi Lilea Chivu, care are o cotă de participare de 95%. Ambii au şi calitatea de administratori în societate. Activitatea principală a firmei este fabricarea altor maşini şi utilaje specifice.


Facem menţiunea că acesta este cel de-al doilea contract încheiat anul acesta în municipalitatea din Constanţa şi societatea Lavitex Prod SRL.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Citeşte şi:

Primăria Constanţa cumpără urne pentru alegerile europarlamentare. Contract atribuit unei firme din Breaza (document)

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii