Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Ploiești se va ocupa de serviciul de asistență tehnică pentru un proiect social al primăriei din Medgidia (document)

ro

28 Apr, 2020 00:00 2993 Marime text

Primăria municipiului Medgidia a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția de servicii de asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții “Construire blocuri locuințe sociale Dezrobirii 6 imobile cu regim de înălțime P+2E și lucrări tehnico-edilitare aferente acestora în Municipiul Medgidia, județul Constanța”.

Atribuirea a avut loc în data de 10 aprilie 2020. Investiția cuprinde servicii de asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții “Construire blocuri locuințe sociale Dezrobirii 6 imobile cu regim de înălțime P+2E și lucrări tehnico-edilitare aferente acestora în Municipiul Medgidia, județul Constanța”, finanțat prin Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa Prioritara 13 – „Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii”. Valoarea finală a achiziției este de 115.000 lei. Holiday D'Sign Consult SRL este firma câștigătoare.

Holiday D'sign Consult SRL, în datele Registrului Comerţului


Înfiinţată în anul 2006, firma are sediul social în municipiul Ploieşti. Capitalul social subscris, de 250 de lei, integral vărsat, este compus din 25 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Dinu Florin Marius, cu 80% din capitalul social, şi Dinu Adrian, cu 20% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de activităţi de arhitectură.
În anul fiscal 2015, firma cu zero salariaţi a avut o cifră de afaceri de 50.239 de lei şi un profit de 8.323 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 358.900 de lei şi un profit de 203.964 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: zero salariaţi, cifră de afaceri de 303.877 de lei şi un profit de 60.672 de lei.

Holiday D'Sign Consult SRL a mai câştigat contractul „Serviciul de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii «Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceul Teoretic Ovidius Constanţa» (PT, DTAC)“, dar şi de elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente unui număr de 5 obiective de investiţii (5 loturi) din municipiul Constanţa, etapa a II-a. Este vorba despre Şcoala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand“, Şcoala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, Şcoala Gimnazială nr. 14 Palazu Mare, Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii, Şcoala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“. Aceeaşi firmă a mai obţinut de la Primăria Constanţa alte două contracte privind elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente obiectivului de investiţii privind reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida“ şi a Şcolii Gimnaziale nr. 17 „Ion Minulescu“.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii