Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din județul Constanța va moderniza căminul cultural din Beidaud, județul Tulcea

ro

22 Feb, 2021 07:33 3924 Marime text
  • Laurence SA  va executa  lucrări pentru obiectivul de investiție - "Reabilitarea, modernizarea și dotarea așezământului cultural (cămin cultural) din localitatea Beidaud, comuna Beidaud, județul Tulcea", anunț ce îl puteți consulta în secțiunea Documente a materialului.
  • Compania Națională de Investiții SA organizează licitație publică pentru modernizarea așezământului cultural (cămin cultural) din localitatea Beidaud, comuna Beidaud, județul Tulcea . 
Compania Națională de Investiții SA organizează licitație publică pentru modernizarea așezământului cultural (cămin cultural) din localitatea Beidaud, comuna Beidaud, județul Tulcea . 

Denumirea completă a proiectului atribuit este " Execuție lucrări pentru obiectivul de investiție - „Reabilitarea, modernizarea și dotarea așezământului cultural (cămin cultural) din localitatea Beidaud, comuna Beidaud, județul Tulcea” ".
 
Societatea care se vor ocupa de  modernizarea așezământului cultural (cămin cultural) din localitatea Beidaud, comuna Beidaud, județul Tulcea este Laurence SA. Atribuirea a avut loc în data de 11.02.2021.  
 
Descrierea contractului
 
Execuție lucrări pentru obiectivul de investiție - „Reabilitarea, modernizarea și dotarea așezământului cultural (cămin cultural) din localitatea Beidaud, comuna Beidaud, județul Tulcea”

Valoarea estimata este de 969.651,44 lei fara TVA, fiind compusa din:
- Cheltuieli pentru investitia de baza (cap. 4) – 951.894,55 lei;
- Alte cheltuieli - organizare de santier (subcap. 5.1) – 17.756,89 lei;

Valoarea de mai sus este in conformitate cu Devizul general al proiectantului aprobat prin Ordinul MLPDA nr. 3378 din 03.07.2020.
Modificarea contractului de achizitie publica, in cursul perioadei sale de valabilitate, se face in conditiile prevazute la art. 221 din Legea nr. 98/2016 cu modificarile si completarile ulterioare.

Modificarea contractului in cursul perioadei sale de valabilitate, altfel decat in cazurile si conditiile prevazute la art. 221 din Legea nr. 98/2016 cu modificarile si completarile ulterioare, se realizeaza prin organizarea unei noi proceduri de atribuire, in conformitate cu dispozitiile legii.
 
Firma câștigătoare este Laurence SA.
 
Despre Laurence SA
 
Societatea a fost înființată în anul 1991 și are sediul social în Cobadin, județul Constanța.

Societatea are capital social subscris de 10.100 lei, integral vărsat, compus din: 1010 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
  
Acționari sunt Lică Mihai-Cosmin, care este și administrator, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 20% și Lică Daniela, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 80%. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale

Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2019 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 1.642.193 lei, profit de 198.134  lei și un număr mediu de 10 salariați.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii