Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Galaţi a păzit sediile RAEDPP Constanţa. Contractul din bani publici a fost prezentat după finalizarea prestării serviciilor

ro

21 Aug, 2021 00:00 3058 Marime text
  • RAEDPP a derulat un contract de servicii de pază și protecție a sediilor regiei și a obiectivelor de interes aflate în administrarea sa pentru perioada 19.07.2021-18.08.2021
  • Valoarea totală a contractului a fost de 70.954.84 lei fără TVA
  • Societatea care a încasat banii de la RAEDPP este SC Dialfa Security SRL
  • Potrivit, www.Confidas.ro, compania Dialfa Security S.R.L. a încheiat 262 contracte de achiziții publice in valoare totală de 51.713.955,70 lei

Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța a derulat un contract de servicii de pază și protecție a sediilor regiei și a obiectivelor de interes aflate în administrarea sa pentru perioada 19.07.2021-18.08.2021.

Locul de prestare servicii au fost sediul RAEDPP Constanța, bd. Tomis, nr. 101, Parc de distracții Țara Piticilor - Parc Tăbăcărie, Parc de distracții Țara Piticilo r- I.C.Brătianu, Parc de distracții Țara Piticilor - Str. Nalbei, Pista Roleri, Skateri, Bicicliști și funcțiuni Conexe-Parc Tăbăcărie-Str. Soveja și Campus social Henri Coandă - sediu administrativ – str. Ștefăniță-Vodă.

Valoarea totală a contractului a fost de 70.954.84 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente”.

Societatea care a încasat banii de la Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța este SC Dialfa Security SRL, cu sediul social în Galați, pe strada Tecuci nr.156.

Dialfa Security SRL, în datele Registrului Comerțului 
 
Cu sediul social în municipiul Galați, firma a luat ființă în anul 2001. Capitalul social subscris, de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Mănăilă Ivancea este asociat unic, iar Mănăilă Liviu-Alexandru - administrator al societății care desfășoară activități de protecție și gardă.
 
Societatea a mai derulat și în trecut contracte cu RAEDPP, cu Universitatea Ovidius din Constanța dar și cu DGASC Constanța.
 
Potrivit, www.Confidas.ro, compania Dialfa Security S.R.L. a încheiat 262 contracte de achiziții publice in valoare totală de 51.713.955,70 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Dialfa Security SRL va presta servicii de pază umană, transport valori și intervenție rapidă pentru DGASC Constanța (document)

Dialfa Security SRL va presta servicii de pază umană, transport valori și intervenție rapidă pentru DGASC Constanța (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii