Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Constanța va furniza alimente în comuna Voluntari

ro

18 Aug, 2016 16:00 2353 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Direcția Educație Cultural-Sportivă și Îngrijiri Comunitare, din comuna Voluntari, județul Ilfov a atribuit contractul intitulat „furnizare diverse produse alimentare“ firmei Geocor Trade Imp-Exp SRL din Constanța. Au fost primite patru oferte, dar firma din Constanța a ieșit câștigătoare.

Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut. Valoarea totală a contractului este de 230.100 de lei.
Conform cerințelor care sunt stipulate în caietul de sarcini, furnizorul trebuie să livreze următoarele produse: orez, zahăr, făină de grâu, ulei pentru gătit, mălai, ouă și pastă de tomate.

Produsele trebuie să îndeplinească anumite condiții particulare. De exemplu, orezul, mălaiul, pasta de tomate, zahărul tos și uleiul pentru gătit trebuie să aibă perioada de garanție de 12 luni. Făina de grâu trebuie să aibă garanție 90 de zile, iar ouăle, 20 de zile.
 
Despre Geocor Trade Imp-Exp SRL

Geocor Trade Imp-Exp SRL are sediul în municipiul Constanța, funcționează din 2001 și are ca domeniu de activitate comerţul cu ridicata al cărnii și produselor din carne.
                                                                                                                                                   
Cu un capital social vărsat de 5.025,00 de lei, firma este cunoscută drept societatea în care a fost asociat cu 50% fostul fotbalist Adrian Pitu . În aprilie, în firmă erau asociați Cristian Leonard Nedelcu, fost asociat cu Pitu în afacere, și Corina Nedelcu.
Conform datelor de la Registrul Comerțului, în prezent, firma are doi asociați: persoana fizică Cristian Leonard Nedelcu și persoana juridică Commsecure Limited.

Cristian Leonard Nedelcu este născut pe 23.09.1975, în Constanța și are un aport în firmă de 2.010,00 de lei.
Pe lângă această firmă, Cristian Nedelcu mai este asociat în alte două firme, respectiv Coradi Invest SRL și Ned Com SRL, ambele în funcțiune.

Firma Commsecure Limited are sediul în Cipru, Nicosia și un aport de 3.015,00 de lei în Geocor Trade Imp-Exp SRL.
Geocor Trade Imp-Exp SRL a declarat la sfârșitul anului 2015 o cifră de afaceri de 79.588.346 de lei și un profit net de 2.544.933 de lei. Numărul mediu de salariați este de 290 de persoane.

De menționat este și faptul că Geocor Trade Imp-Exp SRL a încheiat contract pentru furnizare alimente și cu Primăria Constanța pentru pachetele ce erau distribuite gratis pensionarilor. Geocor Trade Imp-Exp SRL are un impresionant istoric de contracte încheiate pe domeniului furnizării alimentelor cu Ministerul Apărării Naționale-U.M 02022 Constanța, cu Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, cu Ministerul Justiției-Complex Flamingo sau cu Penitenciarul Poarta Albă.

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii