Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din București va furniza servicii de informare și publicitate pentru proiectul „Conservarea pădurii Caraorman“ (document)

ro

28 Sep, 2021 18:43 2555 Marime text
 
 
  • Media One SRL va furniza servicii de informare și publicitate pentru proiectul ,,Conservarea pădurii Caraorman".  
Asociația Danubiu a încheiat un acord cadru pentru furnizare servicii de informare și publicitate pentru proiectul ,,Conservarea pădurii Caraorman".
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Servicii de informare și publicitate pentru proiectul ,,Conservarea padurii Caraorman” “. 
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor de revizie informare și publicitate pentru proiectul ,,Conservarea pădurii Caraorman".pentru Asociația Danubiu este Media One SRL.

Atribuirea a avut loc în data de 27.08.2021.   
 
Descrierea contractului
 
Obiectul contractului de prestări de servicii ce urmează a fi atribuit constă în: Servicii de informare și publicitate pentru proiectul ,,Conservarea padurii Caraorman”, conform specificațiilor caietului de sarcini.

Unul dintre obiectivele specifice ale proiectului „Conservarea Padurii Caraorman” il constituie Creșterea gradului de constientizare si informare a grupurilor tinta si a factorilor interesati, privind conservarea biodiversitatii si dezvoltarea durabila in perimetrul ariei naturale protejate Padurea Caraorman. Implementarea proiectului presupune constientizarea si informarea grupurilor tinta printr-o serie de măsuri precum:

- Seminar de informare a multiplicatoriilor de informații;
- Realizarea de filme scurte cu speciile si habitatele de interes comunitar;
- Informarea populației din zonă prin comunicarea din poartă în poartă.
Suplimentar, implementarea proiectului obligă beneficiarul în a lua o serie de măsuri de informare precum:
- Realizarea unor conferinte de presa;
- Realizarea de anunturi publicitare privind începutul si finalizarea proiectului;
- Realizare materiale (mape, pliante, pixuri, ghiduri , autocolante si placute pentru echipamentele si utilajele achiziționate, banner sistem roll-up) pentru activitatile de informare si constientizare prevazute în proiect
- Realizare panouri temporare si permanente pentru investitia de baza.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 291657 lei.
 
Despre Media One SRL, firma câștigătoare  

Media One SRL a fost înființată în anul 2018, cu sediul social în București, Sector 1. Asociați în firmă sunt Mihail Sebastian Arghiropol, cu 90,91% și Ruxandra Florina Baker, cu 9.09%. Mihail Sebastian Arghiropol este administratorul societății.

Conform Confidas.ro, Mihail Sebastian Arghiropol mai este asociat în firma Mad Planning Projects SRL, cât și reprezentat asociat persoană juridică la Peleți de Rucăr SRL.

Ruxandra Florina Baker mai este asociat și administrator la Eurobabel Translations SRL. Totodată, în anul 2020, firma a avut un număr de 10 salariați, la o cifră de afaceri de 1.680.302 lei, cu o pierdere de 52.135 lei.

Compania Media One S.R.L. a încheiat 27 contracte de achiziții publice in valoare totală de 17.660.559,82 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 Sursă foto: Google Maps
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii