Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din București se ocupă de ascensoarele de la imobilele RAAPPS de la Neptun. Ce valoare are contractul (document)

ro

30 May, 2018 16:30 2459 Marime text
Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat București , Sucursala pentru Reprezentare și Protocol Neptun a atribuit recent un contract de prestare servicii de întreținere, reparații și revizii tehnice ascensoare.

Potrivit licitatiapublica.ro, locul principal de prestare este la Neptun, localitatea Mangalia, județul Constanța.

”Serviciile ce fac obiectul achiziției sunt imperios necesare bunei desfășurări a activității în imobilele administrate de S.R.P. NEPTUN. Serviciile vor fi prestate conform caietului de sarcini. Având în vedere art. 160 din OUG nr. 107/2017 autoritatea contractantă va răspunde oricărei solicitări de clarificare/ informații suplimentare cu 5 zile înainte de dată limita de depunere a ofertelor/candidaturilor” – se arată în anunț.

Criteriul de atribuire a contractului l-areprezentat prețul cel mai scăzut, iar din cele două oferte primite, câștigătoare a fost cea venită din partea societății Sygler Ascensor SRL București.
Valoarea inițială estimată a contractului a fost de 30.000 de lei fără TVA, iar cea finală a ajuns la 19.687,5 lei fără TVA.
 
Desper Sygler Ascensor SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 30 mai 2018, societatea a fost înființată în anul 1999 și are sediul social în Bucureşti Sectorul 6, bulevardul Constructorilor  nr. 24.

Societatea are capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, iar unic asociat este Ionel Laurențiu Șerbănescu, acesta fiind și administratorul societății ce are ca domeniu de activitate principal, fabricarea echipamentelor de ridicat şi manipulat.

Conform Ministerului de Finanțe, pentru anul 2017 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 5.585.106 lei, profit de 987.372 de lei și 26 de salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii