Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din București se ocupă cu întreținerea aparatelor de măsurare ale Nuclearelectrica. Ce valoare are contractul (document)

ro

04 Aug, 2017 22:46 2935 Marime text
Societatea Națională Nuclearelectrica S.A. a atribuit recent un contract de servicii de reparare și de întreținere a aparatelor de măsurare. Conform licitatiapublica.ro, contractul prevede servicii de întreținere (preventivă și corectivă) pentru titratoarele Mettler Toledo din Laboratorul Chimic.

Criteriul de atribuire al contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut, iar din cele două oferte primite a fost declarată câștigătoare cea venită din partea SC Of Systems SRL din București. Valoarea estimată a contractului a fost 158.605 lei fără TVA, iar oferta câștigătoare a fost în valoare de 156.993,96 lei fără TVA.
 
Despre SC Of Systems SRL
 
Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data 3 august 2017, societatea a fost înființată în anul 1992 și are sediul social în Bucureşti Sectorul 1, Strada Căpitan AV. Alex. Șerbănescu nr. 25.
 
Societatea are un capital social subscris de 19.440 lei, integral vărsat. Asociați persoane fizice în cadrul firmei sunt Valentin Patasanu și Radu Mircea Berceanu, fiecare cu câte o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 50% / 50%. Administratorul societății este Andrei Ștefan Patasanu.

Domeniul de activitate principal al societății îl reprezintă comerţul cu ridicata nespecializat.

Potrivit Ministerului de Finanțe, pentru anul 2016, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 19.968.024 de lei, profit de 1.432.402 de lei și 40 de salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii