Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Bucureşti a semnat un contract cu CNE Cernavodă (document)

ro

24 Jan, 2020 00:00 2667 Marime text

Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit în urma unei licitaţii publice un contract pentru servicii de analiză ulei la transformatoarele aflate în exploatare la CNE Cernavodă şi interpretarea buletinelor de analiză. Atribuirea a avut loc în data de 17 ianuarie 2020, iar valoarea finală a licitaţiei este de 82.230 de lei. Energotech SA este societatea care şi-a adjudecat contractul.
 
Energotech SA a luat fiinţă în anul 2002, cu sediul social în Bucureşti. 350.000 de lei este capitalul social subscris, iar acţionari în firmă sunt Mihai Tudor Cojocaru, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1%, Cristian Radu Cojocaru, cu o cotă de participare de 1%, şi Florian Cojocaru, cu o cotă de participare de 98%. Aceştia au şi calitatea de administratori în firmă, alături de Gabriel Lucaciu şi Raul Aurelian Popa. 
 
Cenzori sunt reprezentanţii Conexpert SRL, prin Gabriela Sorina Pîrvulescu. Activitatea principală a firmei constă în „lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii”.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 

Citeşte şi

 
Se radiază sechestrul instituit asupra acţiunilor SN Nuclearelectrica SA

Nuclearelectrica cumpără piese de schimb de la o firmă din Cluj-Napoca (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii