Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Braşov se va ocupa de cafelele din cluburile pentru pensionarii din Constanţa (document)

ro

25 Apr, 2015 00:00 3200 Marime text
Potrivit anunţului de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro, Dallmayr Vending & Office, societate în comandită simplă, a câştigat contractul privind Serviciul de instalare utilaje de prelucrare a băuturilor (cafea şi băuturi calde), contract atribuit de Primăria municipiului Constanţa. Obiectul contractului este „serviciul de instalare utilaje de prelucrare a băuturilor (cafea şi băuturi calde) în cluburile pentru pensionari - cafea, cafea lungă, cafea cu lapte sau ceai“. Valoarea totală a contractului este de 288.600 de lei.

Potrivit Registrului Comerţului, Dallmayr Vending & Office, societate în comandită simplă (SCS), a fost înfiinţată în noiembrie 2000. Firma are sediul social în municipiul Braşov şi are ca asociaţi persoane juridice Dallmayr Vending & Office SRL (comanditat) şi Alois Dallmayr Vending International GMBH (comanditar). În firmă nu există însă şi asociaţi persoane fizice. Conform datelor disponibile la Registrul Comerţului, Dallmayr Vending & Office SRL a fost înfiinţată în august 2011. Asociaţi persoane juridice în firmă sunt Alois Dallmayr KG şi Alois Dallmayr Vending International GMBH, ambele cu sediul în Munchen. Administratorul firmei este Monika Feleagă. Domeniul de activitate al firmei: activităţi ale holdingurilor.
Funcţia de administrator este ocupată de Dallmayr Vending & Office SRL. Societatea are ca domeniul de activitate „comerţul cu ridicata cu cafea, ceai, cacao şi condimente“.
În 2012, acest contract a fost adjudecat de Fix Services Distrib SRL, iar în 2013, de SC Geocor Trade Imp Exp SRL.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului privind serviciul de instalare utilaje de prelucrare a băuturilor în cluburile pentru pensionarii din Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii