Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă cu acţionariat german va livra energie electrică Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu (document)

ro

29 Sep, 2018 00:00 1394 Marime text
Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA cumpără energie electrică de la Apuron Energy SRL. Valoarea contractului este de 685.680 de lei. Apuron Energy SRL, din Bucureşti, are actionariat german.
 

Apuron Energy SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2012, Apuron Energy SRL are sediul în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 4.500.000 de lei, integral vărsat, este compus din 450.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Apuron Energy SRL este controlată de Apuron Holding GMBH, cu Germania, cu 51% din capitalul social, Hedima Verwaltungs - Und Verpachtungs - GMBH, din Germania, cu 49% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de comercializarea energiei electrice, este Hepp Dieter Ernst Fritz. În anul fiscal 2015, firma cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi un profit de zero lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei. 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii