Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă controlată de spanioli a încheiat un contract cu CFR SA (document)

ro

13 Aug, 2015 17:39 2592 Marime text
 
Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" – SA a atribuit, prin licitație deschisă, contractul “Elaborare proiecte tehnice pentru centrale termice alimentate cu gaze naturale aferente unor clădiri de pe raza Sucursalei Regionale CF Constanţa – două loturi”. Potrivit anunțului de atribuire cu numărul 160772/13.08.2015, locurile principale de prestare a contractului sunt: Lotul 1 Sediul Sucursalei RCF Constanţa, iar Lotul 2 Sediul Districtului Linii Constanţa.

Lot 1: elaborare proiect tehnic conform prevederilor Ord. 863/2008 pentru achiziţie şi montare centrală termică, reabilitarea încăperii centralei termice, instalaţie de utilizare gaze naturale pentru a asigura încălzirea optimă a spaţiilor în suprafaţă de 2.282,40 mp pentru corpul A si 1.737,11 mp pentru corpul B.
Lot 2: elaborare proiect tehnic conform prevederilor Ord. 863/2008 pentru achizitia şi montarea centralei termice, realizarea instalatiei de încălzire interioară, reabilitarea incăperii centralei termice, instalaţie de utilizare gaze naturale pentru a asigura încălzirea optimă a spaţiilor în suprafaţă de 110 mp. Nu sunt prevăzute cheltuieli diverse şi neprevăzute.
Tipul contractului constă în servicii de arhitectură; servicii de inginerie şi servicii integrate de inginerie; servicii de amenajare urbană şi servicii de arhitectură peisagistică; servicii conexe de consultanţă ştiinţifică şi tehnică; servicii de testare şi analiză tehnică.
Operatorului economic căruia i-au fost atribuit contractele este Consis Proiect S.R.L., cu sediul pe  şos. Iancului, nr. 31, sector 2, localitatea:  Bucureşti. Valoarea totală finală a primului contract este 5.200 lei fără tva, iar cel de al doilea de 24.900 lei, fără tva.
 
Potrivit Registrului Comerţului, firma Consis Proiect a fost înfiinţată în 1995, are asociat persoană juridică SC Prointec SA, cu sediul în Spania, pe strada Avenida de Burgos, nr. 12. Administratorul firmei este Gonzalez Diez Esther Yolanda, cetăţean spaniel. Obiectul firmei  este “activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii