Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă care lucrează la autostrada Turda – Sebeș, contract pentru supervizare la tronsonul Cernavodă – Rasova- Aliman – Ion Corvin din județul Constanța (documente)

ro

10 Jun, 2020 00:00 3474 Marime text
  • Pe 4 aprilie a.c, se semna contractul mamă, în valoare  de 23 milioane de euro din fonduri europene pentru în vederea reabilitării și modernizării drumului județean DJ223, tronsonul Cernavodă – Rasova- Aliman – Ion Corvin
  • Între timp, Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract pentru servicii de proiectare, asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţie
  • Ieri s-a atribuit societății Eurocerad Internațional SRL și contractul de servicii de dirigenţie de şantier
  •  Valoarea totală a achiziției, fără TVA este de 1.097.000 lei
 
Pe 4 aprilie a.c, se semna contractul mamă, în valoare  de 23 milioane de euro din fonduri europene pentru în vederea reabilitării și modernizării drumului județean DJ223, tronsonul Cernavodă – Rasova- Aliman – Ion Corvin, pe o lungime de 38,777 km.
Contractul are o valoare de aproximativ 110 milioane lei și este parte a unui proiect important pentru creșterea calității vieții locuitorilor județului Constanța și îmbunătățirea circulației rutiere județene.
Între timp, în luna mai a.c,  Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract pentru servicii de proiectare (PT+DDE), asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţie „Reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean DJ 223, tronsonul Cernavodă – Rasova – Aliman – Ion Corvin” cod SMIS 110343. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de  109.553.808 lei. Câștigătoarea contractului este o societate comercială  Oyl Company Holding AG SRL din Slobozia controlată de omul de afaceri Corneliu Dragomir.
Ieri, administrația județeană a mai atribuit un alt contract privind servicii de supervizare a lucrărilor pentru reabilitare şi modernizare DJ 223.
Obiectul achiziţiei îl constituie încheierea unui contract de servicii de supervizare a lucrărilor, respectiv servicii de dirigenţie de şantier pentru obiectivul de investiţie „Reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean DJ 223, tronsonul Cernavodă – Rasova – Aliman – Ion Corvin” cod SMIS 110343.
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 1.097.000 lei, vezi secțiunea “documente”. Contractul a revenit societății Eurocerad Internațional SRL, înființată în 2009, cu sediul social în București.
Eurocerad International face parte din asocierea care a câștigat lucrările la tronsonul de autostradă Turda – Sebeș. În firmă, asociat și administrator este Florina Costache.
 
Citește și:

Modernizarea DJ 223 din Constanța, un megacontract marca CJC, atribuit unei societăți din Slobozia (documente)

Citește și: CNSC a decis Consiliul Judeţean Constanţa trebuie să reevalueze oferta referitoare la reabilitarea DJ 223

UPDATE. Contractul de finanţare al proiectului „Reabilitarea şi Modernizarea Drumului Judeţean DJ223 semnat la CJC. Se prezintă şi raportul de activitate pe anul 2017

Consiliul Judeţean Constanţa organizează licitaţii pentru DJ 223, tronsonul Cernavodă - Rasova - Aliman - Ion Corvin


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii