Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica plăteşte aproape un milion de euro Siveco România (document)

ro

15 May, 2015 09:30 2373 Marime text
 
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a cumpărat “Servicii pentru modificarea/adăugarea de funcţionalităţi suplimentare pentru modulele Supply Chain: Inventory management, Purchasing, Contract Management şi Accounts payable, ale sistemului informatic de administrare a activităţilor nucleare la CNE Cernavodă - Asset Suite, necesare finalizării implementării fazei 3, etapa 2 (informatizarea proceselor de asigurare bunuri, servicii şi lucrări)”, în valoare de 930.930 de euro.
 
Contractul a fost atribuit pe data de 6 mai prin negociere fără anunţ de participare către SIVECO România, conform licitatiapublica.ro, justificarea alegerii procedurii fiind faptul că serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice.
 
SIVECO România este o societate care, în decursul timpului, şi-a trecut la CV atât contracte cu Guvernul României, prin diferite ministere, cât și contracte cu autorități precum Agenția Națională de Integritate sau Societatea Națională NuclearElectrica SA.

Potrivit Registrului Comerțului, SIVECO România SA figurează cu trei acţionari persoane juridice, respectiv SIVECO Netherlands BV, cu sediul în Olanda, SIVECO România SA şi SIVECO International SA, şi cu cinci acţionari persoane fizice, respectiv Ecaterina Aurora Crusti, Daniela Bichir, Gabriel Florian Ilia, Irina Socol şi Mihail Alexandru Radasanu. La sfârșitul anului 2013, firma declarase o cifră de afaceri de 206.069.194 de lei, un profit net de 17.290.287 de lei și 765 de salariați.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii