Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipiul Tulcea Servicii de consiliere și orientare profesională. Care este societatea câștigătoare (DOCUMENT)

ro

08 Dec, 2021 00:00 2458 Marime text
  • Autoritatea contractantă este reprezentată de Municipiul Tulcea.
  • Se vor oferi servicii de consiliere și orientare preofesională în cadrul proiectului „Servicii integrate pentru VIITOR“. 
Municipiul Tulcea a încheiat un contract de servicii de consiliere și orientare profesională în cadrul proiectului „Servicii integrate pentru VIITOR“ cu o societate din Galați.
 
Contractul a fost atribuit la data de 03.11.2021. Acesta a fost atribuit prin procedura simplificată. Valoarea totală a achiziției (fără TVA): este de 222,360 lei.
 
Potrivit LicitatiaPublica.ro, scopul achiziției este acela de a oferi sprijin beneficiarilor proiectului, respectiv 140 persoane aparținând grupului țintă din cadrul proiectului ”Servicii integrate pentru VIITOR”, ce se implementează în comunitatea marginalizată vizată de proiect, în vederea identificării situației în care aceștia se află, a nevoilor acestora, precum și a intereselor profesionale și ulterior, de a asigura suport în optimizarea comportamentului și acțiunilor beneficiarilor în scopul integrării/reintegrării profesionale, pentru păstrarea locului de muncă sau pentru ascensiune profesională, pentru determinarea de a deveni mai activi pe piața forței de muncă, valorificarea propriei persoane, identificarea propriilor valori și interese, creșterea calității vieții, scăderea gradului de șomaj, dobândirea de competențe antreprenoriale, devenind persoane active și ocupate, participarea la formare profesională continuă, etc.

Societatea câștigătoare este reprezentată de Centrul De Consultanță și Studii Europene S.R.L. Aceasta a fost înființată în anul 2005 și are sediul în municipiul Constanța.
 
Potrivit confidas.ro, Lupu Anca Iulia este unic asociat al firmei, totodată îndeplinește și funcția de administrator. Aceasta este asociată cu firma Axistal Biz SRL.
Conform aceleași surse, obiectul principal de activitate constă în „alte forme de învăţământ n.c.a.“.
 
De asemenea, în anul 2020, societatea înregistra o cifră de afaceri de 3.905.987 lei, un profit net de 717.546 lei și un număr mediu de 20 de angajați.
 
Firma are un singur punct de muncă în municipiul București, sector 5.
 
Compania Centrul De Consultanţă și Studii Europene SRL a încheiat 438 contracte de achiziții publice in valoare totală de 4.469.315,24 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursă foto: Pixabay
 
Citește și:
 
Municipiul Tulcea
Acorduri cadru de furnizare materiale antiderapante, pentru deszăpezirea drumurilor. Care sunt firmele câștigătoare (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii