Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulţi agenţi economici au semnat cu Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța. Iată ce vor livra! (document)

ro

11 Jul, 2020 00:00 3217 Marime text
  • Mai multe firme vor furniza fructe și citrice proaspete Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” din Constanța- Unitatea Militară 02192.
  • Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța- Unitatea Militară 02192  a încheiat un contract de achiziție fructe și citrice proaspete.
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Fructe și citrice proaspete".
 
Societățile care se vor ocupa de furnizarea Fructelor și citricelor proaspete  sunt Stedyan Com S.R.L. și Ama Fruct CP. Valoarea contractului este de  22.861.178 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 06.01.2020.
 

Descrierea contractului

 
Procedura de licitație deschisă pentru achiziție alimente cu termen lung de conservare, împărțită în 18 loturi a cărei valoare totală este de 364.769,07 lei fără TVA. Se vor încheia acorduri cadru cu maxim 3 operatori economici pentru fiecare lot de produse (operatorii calificați pe primele trei locuri), iar contractele subsecvente vor fi încheiate pentru două perioade, astfel:

-Primul contract subsecvent - pentru perioada 01.01-31.03.2020

-Al doilea contract subsecvent - pentru perioada 01.04-31.12.2020.

Fiecare participant la procedura are posibilitatea de a depune oferte pentru 1 (un) lot, mai multe sau pentru toate loturile.

Estimările cantităților minime și maxime care ar putea fi solicitate pe întreaga perioadă a acordului-cadru și a celor care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent dintre cele care urmează să fie atribuite pe durata acordului-cadru, se regăsesc în anexele la caietele de sarcini.

Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări inainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 12 zile.

Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clărificari sau informațiilor suplimentare în a 11-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
Persoane cu funcții de decizie în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii sunt: Toma Alecu; Gheorma Marius; Popa Cătălin; Rădulescu Simona; Ivanov Georgiana; Tîrșoagă Mihai; Schipor Constantin; Ivan Florina; Ion Valentin; Zainea Florin; Coșofreț Gabriela; Stoica Adelina.

Firmele câștigătoare sunt Stedyan Com S.R.L. și Ama Fruct CP.
 

Despre Stedyan Com SRL

 
SC Stedyan Com SRL a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în Brăila. Societatea are un capital social subscris de 225.200 de lei, integral vărsat, şi un singur asociat, Dumitru Dănuţ Sterea, care este şi administratorul societăţii. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun.
 

Despre Ama Fruct CP SRL 

 
Ama Fruct CP SRL a luat ființă în anul 2011, cu sediul social în sat Rotopănești, județul Suceava. Capitalul social al firmei este de 400 de lei, cu un număr de 40 de părți sociale, valoarea unei părți fiind de 10 lei. Asociații firmei sunt Raluca și Petru Amariei. Cei doi au și calitatea de administratori. Activitatea principală a societății este „depozitări”.

Pe anul 2017, firma a înregistrat un număr de cinci salariați, un profit de 14.308 lei, iar cifra de afaceri a fost de 784.567 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:
 
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța cumpără cămăși, lenjerie și tricotaje (document)

Contract între Unitatea Militară 02192 din Constanța și mai multe firme. Ce vor furniza cele din urmă (document)  
 
Academia Navală Mircea cel Bătrân Constanţa, dotată cu o autospecială frigorifică pentru transportul alimentelor (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii