Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe societăți vor furniza alimente la Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea (document)

ro

17 Apr, 2020 00:00 5068 Marime text

Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru furnizare de alimente.
Atribuirea a avut loc la data de 24 februarie 2020, dar rezultatul final al licitației a fost publicat la data de 15 aprilie, conform licitatiapublica.ro.
Este vorba de un acord cadru pentru furnizare de produse alimentare pe loturi: L1- Brânzeturi, smântână, unt, L2- Lapte și sana, L3- Produse de morărit, L4-Produse de panificație, L5- Produse de origine animală, carne și produse din carne, L6- Diverse produse alimentare, L7- Legume, L8-Fructe, L9- Conserve din legume si fructe, L10- Produse de cofetărie.

Firmele câștigătoare sunt: Granbis SRL, Geocor Trade Imp-Exp SRL, BMK Global Import Export SRL, Ned Com SRL, Dobre&Fiii SRL, Best Price Magazin SRL, Saltempo SRL șiPFA Amariei G. Petru.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii