Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

M&D Retail Pipera SRL, din Bucureşti, furnizează mobilier de birou Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (document)

ro

05 Dec, 2019 00:00 2678 Marime text

Autoritatea Competentă de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (ACROPO) cumpără mobilier de birou de la M & D Retail Pipera SRL din Bucureşti.
 
În vederea bunei funcţionări a Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră, este necesara achiziţia de mobilier de birou pentru noii angajaţi. În urma suplimentării bugetului s-au creat condiţiile pentru achiziţionarea şi completarea necesarului de mobilier pentru instituţie. Valoarea contractului atribuit este de  51.237,9 lei.
 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante, în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire, sunt: Constantin Gheorghe- Preşedinte, Marinela Sofia Tripa - director economic, Dan Lucian Popovici - director II DSMISISSU, Marius Tănase - director II DCIV, Paula Ionescu - consilier juridic, Valeria Cucuvianu -consilier juridic, Florentina Martinescu - consilier compartiment achiziţii, Dan Valentin - consilier compartiment administrativ.
 
M & D Retail Pipera SRL din Bucureşti se ocupă de comerţul cu amănuntul al mobilei, al articolelor de iluminat şi al articolelor de uz casnic în magazine specializate. În anul fiscal 2016, firma cu 153 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 79.314.491 lei şi un profit de 3.888.035 lei. De asemenea, în anul fiscal 2018, societatea a avut o cifră de afaceri de 87.353.040 lei şi un profit de 2.821.476 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţ ul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citeşte şi:
 
ACROPO cumpără licenţe pentru diverse programe IT. Iată ce sumă alocă! (document)

Raport ACROPO Ce firme vor efectua operaţiuni petroliere offshore la Marea Neagră în 2019
 
Reprezentanţii ACROPO, la dezbaterea publică a raportului privind sondele de exploatare L4A şi L8A din Marea Neagră

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii