Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luxten Lighting Company se va ocupa de întreținerea și repararea iluminatului public din Constanța

ro

18 Feb, 2021 15:16 5061 Marime text
  • Primăria Municipiului Constanța a încheiat un contract cu compania Luxten Lighting din București.
  • Astfel, contractul prevede lucrări de întreținere și reparații a sistemului de iluminat public din municipiu.

Primăria Municipiului Constanța a încheiat un contract de execuție lucrari de reparații pentru menținerea inclusiv întreținerea sistemului de iluminat public din municipiul Constanța.

Societatea câștigătoare este Luxten Lighting Company din București.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 2.828.841,27 lei.

Descrierea contractului

Întrucât iluminatul reprezintă unul din criteriile de calitate ale civilizaţiei, pentru crearea unor condiţii mai bune pentru desfăşurarea activităţii populaţiei, pentru scăderea accidentelor rutiere, pentru scăderea numărului de agresiuni împotriva persoanelor şi ţinând cont de sesizările primite de la cetăţenii municipiului Constanţa, (stâlpi avariaţi, lămpi arse, corpuri defecte, etc.) se impune achiziţia lucrărilor de reparaţii pentru menţinerea inclusiv întreţinerea sistemului de iluminat public din municipiului Constanţa.

De asemenea, se va asigura menţinerea şi întreţinerea locurilor de consum care alimentează consumatori aparţinând inventarului bunurilor din domeniul public/privat al municipiului Constanţa, respectiv cabine pază, fântâni arteziene, platforme biciclete, organizare evenimente. Obiectul prezentului contract îl constituie achiziţia lucrărilor de reparaţii pentru menţinerea, inclusiv întreţinerea sistemului de iluminat public în municipiul Constanţa precum şi a locurilor de consum care alimentează consumatori aparţinând inventarului bunurilor din domeniul public/privat al municipiului Constanţa.

Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 6 zile. A.C. va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari in a 3-a zi inainte de data limita stabilita pentru depunerea ofertelor.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

Decebal Făgădău, Babu Dumitru, Răsăuțeanu Costin Ioan, Dinescu Fulvia Antonela, Georgescu Raluca-Florența, Văduva Ionuț, Pătruțoiu Mihaela Maria, Gabriela Paiu, Niță Mihaela, Drăgan Andreea, Frigioiu Marcela Mariana, Gheorghe Georgeta, Dobre Oana, Petcu Lenuta.

Despre Luxten Lighting Company

Firma a fost înființată în anul 2009 și are sediul social în București, pe strada Parâng. Capitalul social al firmei este de 42.126.043 lei. Asociați în firmă sunt Monica Maria Bucur, cu o cotă de participare de 17,6993%, Silvian Șerbănescu, cu o cotă de participare de 14,5642%, Ionel Pepenică, cu o cotă de 23,4328%, Nicolae Claudiu Rădulescu, cu o cotă de 40,3137%, și o listă de acționari care reprezintă 3,99%. Administratorii societății sunt Nicolae Claudiu Rădulescu, Elena Angela Vlad, Vlad-Andrei Rădulescu și Silvian Șerbănescu.
 
Censor este Societatea de Contabilitate, Expertiză și Consultanță Contabilă SRL, reprezentată de Emanuel Zegrea. Activitatea principală a societății conform codului CAEN este „Lucrări de instalaţii electrice”.
 
În anul 2019, firma a raportat 282 de angajați, la o cifră de afaceri de 139.034.276 lei, profitul fiind de 13.401.524 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii