Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de tăiere, toaletare şi corecţie arbori Primăria Constanţa, un nou contract pentru societatea unui fost consilier judeţean PSD! (document)

ro

07 Feb, 2020 00:00 2554 Marime text


Primăria Constanţa a încheiat la începutul acestui an un nou contract de prestări servicii privind serviciul de tăiere/ toaletare şi corecţie arbori în caz de forţă majoră din municipiul Constanţa cu societatea SC Marcus Uranus SRL.
Potrivit contractului, care are o valabilitate de două luni, societatea va încasa 134.200 lei fără TVA pentru lucrări de tăiere, toaletare şi corecţie arbori.
 

Despre Marcus Uranus SRL 

 
Marcus Uranus SRL a luat fiinţă în anul 2004 şi are sediul în localitatea 23 August. Domeniul principal de activitate al societăţii constă în
cultivarea plantelor; grădinărit destinat pieţei; horticultură. Capitalul social subscris este de 2.000.000 de lei, integral vărsat, divizat în 20 de părţi sociale.

Asociatul şi administratorul societăţii este de Ioan Mărcuş, fost consilier judeţean PSD. În anul 2010, Marcus Uranus SRL a fuzionat cu societatea Catalpa 97 SRL. În urma fuziunii prin absorbţie, SC Catalpa 97 SRL a fost radiată, iar SC Marcus Uranus SRL, societate absorbantă, a preluat activul şi pasivul societăţii absorbite. Sediul societăţii absorbante a rămas neschimbat, respectiv localitatea 23 August, Ferma Zootehnică nr. 6. Obiectul principal de activitate constă în activităţi de întreţinere peisagistă.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta contractul de prestări servicii.
 

Citeşte şi: 

Cu fonduri europene Un fost consilier judeţean ridică un complex sportiv în apropiere de Mangalia. Construcţia seamănă izbitor cu Castelul Corvinilor (galerie foto + video)

Ioan Marcus cere in instanta anularea unei sanctiuni rutiere

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii