Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de reparații curente la imobilele IPJ Tulcea. Câţi bani sunt alocaţi (document)

ro

26 Aug, 2021 20:07 2981 Marime text
  •   TLD Solution Grup va efectua lucrări de reperații pentru Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea. 
Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea  a încheiat un acord cadru pentru efectuarea de lucrări de reparații curente la imobilele IPJ Tulcea.
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Lucrări de reparații curente la imobilele IPJ Tulcea “. 
 
Societatea care se va ocupa de lucrările de reparații pentru Inspectoratul de Politie Județean Tulcea este TLD Solution Grup.
 
Atribuirea a avut loc în data de 25.08.2021.   
 
Descrierea contractului
 
„ LUCRĂRI DE REPARAȚII CURENTE LA IMOBILELE I.P.J. TULCEA ”, prin realizarea lucrărilor de reparații curente a clădirilor se urmărește îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea si în conformitate cu cerintele caietului de sarcini.

Lucrarile de reparatii curente necesită refacerea unor finisaje interioare şi exterioare, înlocuirea pardoselilor, tâmplăriei, repararea acoperişurilor, repararea trotuarelor, refacerea sobelor de teracotă, repararea coşurilor de fum, revizuirea instalaţiilor electrice și sanitare și reparaţii la împrejmuiri.
 
Curățarea și verificare coșurilor de fum existente, și emiterea adeverinței de curățare coș fum de către coșari care dețin un certificat de competențe profesionale în meseria de coșar emis de Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale.

Lucrările trebuie să nu prezinte diferenţieri calitative de la o locaţie la alta pentru acelaşi tip de activitate, iar realizarea lor să nu generează costuri suplimentare pentru achizitor de la o locaţie la alta.

Valoarea totala a achiziției (fara TVA) este de 367.476 lei.
 
Despre TLD Solution Grup, firma câștigătoare  

Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2019 și are sediul social în județul Argeș .
  
Administratori sunt Cristea Luminița și Poşircă Andreea Elena. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 1.302.859 lei, profit net de 224.457 lei și un număr de doi angajați.
 
Compania Tld Solution Grup SRL a încheiat 4 contracte de achiziții publice în valoare totală de 7.521.455,54 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Directia Generala de Asistenta Sociala si Protecția Copilului Arges, Primăria Isaccea, Orașul Măcin.
 
Societate are un număr de patru contracte publice.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: tl.politiaromana.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii